Gazete Vatan Logo

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri yarın sona erecek!

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Eylül'de başladı. Binlerce öğrenci AÖF ikinci üniversite kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığını ve ne zaman tamamlanacağını merak ediyor. İşte AÖF kayıt işlemlerine dair tüm merak edilenler...

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri yarın sona erecek!

AÖF ikinci üniversite 5-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Yarın tamamlanacak olan AÖF ikinci üniversite kayıtları yarın 17:00'de sona erecek. Kayıt için gerekli belgeler ve yapılacak işlemler haberimizde yer alıyor.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KESİN KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1) İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

2) Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

3) Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

4) Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İnternet başvuru işlemleri, "http://aof.anadolu.edu.tr" adresinden 5 Eylül Salı günü saat 09.00'da başlayıp, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de sona erecek. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar, 18 Eylül Pazartesi günü bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilecek. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak. Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kaydolabilecek.

Haberin Devamı

Adaylar, ders transferi ve muafiyet işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye "www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinin "Duyurular" bölümünden ulaşabilecek. Başvuru ücreti geçen sene 205 TL'ydi. Bu sene ise ne kadar olacak merak ediliyor.