Gazete Vatan Logo

AÖF güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonucu tarihi belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi dönem sonu sınavları hafta sonu yapıldı. Peki, AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonucu tarihi belli oldu mu? İşte detaylar…

AÖF güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonucu tarihi belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi dönem sonu sınavları 18 Ocak Cumartesi ve 19 Ocak Pazar tarihlerinde gerçekleştirildi. AÖF öğrencileri, sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonucu tarihi belli oldu mu? İşte konuyla ilgili merak edilenler…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF güz dönemi final sınavları yapıldı. Türkiye genelinde 81 ilde yer alan sınav merkezlerinde yapılan sınavın ardından, Açıköğretim Fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarını beklemeye başladı. Öğrenciler sınav sonuçlarının yanı sıra, girdikleri sınavın sorularını da merak ediyor. AÖF sınav soru ve cevaplarını incelemek isteyen öğrenciler için AÖF soru ve cevaplar yayımlandı.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV SORU VE CEVAPLARINA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Yetkililerden de henüz bir açıklama gelmedi. AÖF vize sınav sonuçları bir ilk yaşanarak sınavdan beş gün sonra açıklanmıştı. AÖF final sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

SINAV SONUÇ İTİRAZI
Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
MAZERET SINAVI
Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.
AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ
Bahar dönemi AÖF ara sınavları 18- 19 Nisan 2020 tarihlerinde uygulanacak. Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları ise 13- 14 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanacak.
AÖF 2020 YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?
2020 AÖF Yaz Okulu Sınavı 22- 23 Ağustos 2020 tarihlerinde uygulanacak.
SINAVLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE DERS GEÇME
Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti