Gazete Vatan Logo

AÖF final sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? (13-14 Ocak AÖF sınavı)

AÖF final sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce öğrencinin ter döktüğü 13-14 Ocak AÖF sınavı sonrası soru ve cevapları yayınlandı. Peki AÖF sonuçları bugün belli olacak mı?

AÖF final sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? (13-14 Ocak AÖF sınavı)

AÖF güz dönemi sınavları 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. Hemen arkasından gözler AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağına çevrildi. Soru ve cevaplarının da yayınlandığı AÖF sınavına ilişkin tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından erişime açıldı. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden çıkmış sınav soruları linkine tıklayarak ulaşabiliyorlar.

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.