Gazete Vatan Logo

AÖF bürosu çalışma saatleri! AÖF sınavı ne zaman?

AÖF sınavı için az bir zaman kala heyecan dorukta... Milyonlarca öğrenci AÖF sınavı için giriş belgelerini sorgulamaya başladı. Peki AÖF sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte merak edilen tüm bilgiler...

AÖF bürosu çalışma saatleri! AÖF sınavı ne zaman?

AÖF sınavı için az zaman kaldı, 24-25 Kasım'da düzenlenecek. Milyonlarca AÖF öğrencisi sınav giriş yerlerini öğrenirken, AÖF bürolarının çalışma saatlerini de merak ediyor.

AÖF BÜROLARI ÇALIŞMA SAATLERİ

Açık Öğretim Fakültesi büroları saat, 8.30'da açılıyor. 17.00'a kadar işlem sağlanabilen AÖF büroları hafta içi işlem yapabiliyor.

AÖF büroları hafta sonu kapalı oluyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER
* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı