Gazete Vatan Logo

AÖF bahar dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak?

AÖF bahar ara dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde öğrenciler ile paylaşıldı. Sınavların açıklanmasının ardından öğrenciler AÖF bahar dönem sonu sınavlarının hangi tarihte yapılacağını merak etmeye başladılar. İşte AÖF bahar dönem sonu sınav tarihleri...

AÖF bahar dönem sonu sınavları ne zaman yapılacak?

29-30 Nisan 2017 tarihinde yapılan AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın ardından gözler AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı'na çevrildi. Merakla beklenen sınava uzun bir zaman olmasına rağmen sınava katılacak öğrenciler tarafından sınav tarihi merak ediliyor.

2017 AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2017 AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır ve öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulup, 30'ar dakika sınav süresi verilmektedir. Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler. Fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır. Sınavlar aşağıda belirtilen il ve ilçelerde yapılmaktadır.

Haberin Devamı