Gazete Vatan Logo

AÖF ara sınav tarihleri ne zaman?

AÖF ara sınav tarihleri ne zaman? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. AÖF Bahar dönemi kayıt yenilemesi 23 Şubat tarihinde sona ermişti. Binlerce öğrenci AÖF ara sınav tarihini gündemde araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

AÖF ara sınav tarihleri ne zaman?

AÖF ara sınav tarihlerinin ne zaman olacağı bilgisi haberimizde yer alıyor. AÖF Bahar Dönemi vize sınavları için az bir zaman kala tüm detaylar da merak edilmeye başlandı. İşte AÖF sınav yeri değişikliğine de ilişkin bilgiler...

AÖF ARA SINAVLAR NE ZAMAN?

Vize sınavları için geri sayım başladı. Sınavlar 14-15 Nisan tarihlerinde yapılacak. Sınavlar Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

SINAV YERİ DEĞİŞİKLİĞİ

Öğrencilerin oturduğu semt ve ilçeye göre seçtiği sınav merkezi kapsamında bulunan okullara öğrencilerin sorumlu olduğu dersler, kayıtlı bulundukları yarıyıl vb. ölçütler göz önüne alınarak bilgisayar sistemiyle ve birbirini takip eden düzen içerisinde sınav ataması yapılmaktadır.

Haberin Devamı

Üniversitemiz, sınav merkezine ulaşımın kolay sağlanması, öğrenci yoğunluğu ve sınav yapılacak binaların sınava uygun olup olmadığı gibi kriterleri de göz önüne almaktadır.

Toplu sınav ataması anında herhangi bir öğrencinin yerinin değiştirilmesi kendi koşullarına benzer gruptan ayrılarak başka bir salon veya binaya atanması mümkün değildir.

Öğrenciler ikamet ettikleri semte göre uygun olan üniversitemiz tarafından belirlenen sınav merkezlerini tercih edebilmektedirler.