Gazete Vatan Logo

AÖF 6-7 Aralık sınav sonuçları açıklandı - Tıkla Öğren

AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair merak sardı. Ancak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerini fazla bekletmedi ve sonuçlarını AÖF sistemi üzerinden öğrencilerin erişimine açtı. AÖF 6-7 Aralık sınav sonuçları sorgulamak için lütfen tıklayınız...

Öğrencilerin beklediği açıklama AÖF'den geldi. Anadolu Üniversitesi sınav sonuçlarını internet sitesinden paylaştı. İsteyen öğrenciler AÖF sınav sonuçlarına Anadolu Üniversitesi sınav sonuç sayfasından erişebilecek. Sınav sonuçları ise 23 Aralık'ta belli oldu.

AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bu yıl AÖF Güz Dönemi ara sınavlarını 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdi. Güz Dönemi'ni tamamlayacak olan Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve bu sınavların tamamlanmasıyla Güz Dönemi tamamlanmış olacak. Ardından ise Bahar Dönemi ara sınavları yapılacak. Bu sınavların yapılacağı tarih ise 25-26 Nisan 2015 olarak belirlenmiş durumda. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları ise 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak. Belirtilen sınavların sonunda eğitim dönemi sona erecek.

AÖF SORU VE CEVAPLARI

2001 yılından bu yana AÖF sınav soru ve cevaplarını e-Kitap formatında öğrencilere paylaşıyor. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi AÖF soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak sisteme girip hem bu yıl ki, hem de geçmiş yıllardaki sorulara erişebiliyorlar.

Haberin Devamı