Gazete Vatan Logo

Antasya Residence ne zaman teslim edilecek?

Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde yükseliyor.

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde örnek daireler tamamlandı; teslimler ekim ayı sonunda gerçekleşiyor.

Anadolu Yakasının kalbi sayılabilecek, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde, nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında bulunuyor.

Ant Yapı projeleri ve kampanyaları ve iletişim bilgileri

Antasya Residence; Akasya Yapı’nın yaklaşık 50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma yapı içerisinde 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarındaki 1+1 (74 metrekare) ve 2+1 (110 metrekare) dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etme fırsatı sağlıyor. Üst kattaki daireler ise Avrupa Yakası silueti ve orman manzarasına hakim bir konumda bulunuyor.

Haberin Devamı

Antasya Residence’da bulunan avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, lobi ile üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisleri sayesinde hayatı güzelleştiriyor. Hemen yanı başında yer alacak büyük alışveriş merkezi ise sakinlerinin ihtiyaçların zaman kaybetmeden ve kolayca karşılayabilmeleri için özel olarak tasarlandı.

Şu anda kaba inşaatı tamamlanmış projede ince imalatlar son hız devam ediyor. Ekim 2015 sonunda teslimatı yapılması planlanan Antasya Residence’ta biri 1+1, diğeri 2+1 olarak hazırlanmış örnek daireler için Ant Yapı’nın mimari ekibi; işlevselliği ve rahatlığı ön planda tutarak, son trend ve teknolojileri yansıtan malzemeleri ve mobilyaları titizlikle kombine etti.

Antasya Residence projesinde fiyatlar birimlerin kat yükseklikleri, manzara hakimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişiyor. Ayrıca proje yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Banka kredisi kullanmadan doğrudan Ant Yapı’ya borçlanmak isteyenler ise yüzde 25’i peşin ödedikten sonra kalanı 2016 sonuna kadar vadelendirilebiliyor. Daha uzun vade seçenekleri için anlaşmalı bankalardan Ant Yapı garantörlüğü ile 120 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanmak da mümkün.

Haberin Devamı