Gazete Vatan Logo

Antalya'ya dev yatırım

Starların tasarımcısı Missoni’nin oteli Antalya’ya geliyor

Sharon Stone, Demi Moore gibi starların modacısı Missoni tarafından tasarlanan otellerden biri de Antalya’da yapılacak. Rezidor Group, Hotel Missoni’nin Antalya Belek’te 2013’te açılacağını açıkladı. Otelin yanına 18 delikli bir golf pisti de inşa edilecek. Bu pistin de tasarımını İsveç’in golf şampiyonu Annika Sorenstam gerçekleştirecek.

Hollywood starları Sharon Stone, Demi Moore, Scarlett Johannson gibi ünlü isimlerin moda ikonu Missoni tarafından tasarlanan Rezidor Hotel Group’a bağlı Hotel Missoni, Antalya’da da açılıyor. Dünyanın en hızlı büyüyen otel grupları arasında yer alan Rezidor Hotel Group’a bağlı Hotel Missoni’nin Antalya Belek’te 128 odalı bir otel açacağı öğrenildi. Otelin ilk müşterilerini 2013 yılında ağırlaması beklenirken otelin hemen bitişiğinde 18 delikli bir golf pisti de yapılacak. Bu pist ise İsveçli golf şampiyonu Annika Sorenstam tarafından tasarlanacak. Hotel Missoni Belek’in zeytinlikler, meyve bahçeleri ve denize bakan bir tepenin üzerine inşa edileceği açıklanırken, otel aynı zamanda golf ve sağlık merkezi olarak da hizmet verecek. Tesis içinde villa konutlar, spor tesisleri ve butik alışveriş alanları da bulunacak. Otelde büyüklükleri 200 ile 900 metrekare arasında değişen 28 villa ve 110 oda yer alacak.

Grubun 6 oteli var

Otelde 2 yüzme havuzunun yanı sıra SPA, fitnes merkezi, çocuk kulübü ve Türk hamamı da inşa edilecek.

Rezidor Grubu’nun gözde ve ünlü markası Hotel Missoni ilk kez 2009 yılında Edinburgh’ta açılırken dünyaya da buradan yayıldı. Oteller ünlü Hollywood yıldızlarının da modacısı olan Missoni’nin sahibi Rosita Missoni tarafından tasarlanıyor.

Antalya’daki yatırımla ilgili olarak bir açıklama yapan Rezidor’un Başkanı ve CEO’su Kurt Ritter, “Missoni’yi kuracağımız yerleri çok dikkatle seçiyoruz. Antalya, bu heyecan verici tasarım ve otantik marka için eşsiz bir mekân” dedi. Grubun, Türkiye’de, 4’ü faaliyette ve 2’si yapım aşamasında olan 6 oteli bulunduğu belirtildi. Missoni, Antalya’dan Türkiye pazarına girerken ünlü moda markaları Bulgari ve Versace de özellikle İstanbul’da butik otel açmak için arayışta.

Haberin Devamı