Gazete Vatan Logo

Antalya'daki restoranın sahibi gözaltına alındı

Antalya'da yemek yediği restoranda hesaba itiraz ettiği için çalışanlar tarafından darbedildiği öne sürülen ve yaralı kaldırıldığı hastanede ölen taksici son yolculuğuna uğurlandı. İşletme sahibi gözaltına alınırken olaya karışan ve firari olan 4 kişiyi yakalamak üzere çalışma başlatıldı.

Antalya'daki restoranın sahibi gözaltına alındı

Antalya'da, yemek yediği restoranda hesaba itiraz ettiği için iş yerinin çalışanları tarafından darbedildiği ileri sürülen ve yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren taksici, meslektaşlarının da katıldığı törenle toprağa verildi.

İddiaya göre, 18 Ağustos'ta Serik ilçesi Belek Beach Park tesislerinde bulunan bir restoranda eşi ve 2 arkadaşı ile yemek yiyen taksi şoförü Yahya Zağlı (28), 700 liralık hesaba itiraz edince restoran çalışanları ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine restoran çalışanları tarafından darbedilen Zağlı, başına ve vücuduna aldığı darbeler sonucu yaralanarak Serik'te bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Başında ve kaburgalarında kırıklar oluştuğu tespit edilen Zağlı, tüm müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.