Gazete Vatan Logo

Antalya'da patlama

Antalya'da yaşanan patlamadan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya Ticaret ve Sanayi odası otoparkında patlama oldu. Antalya ATSO binasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi. Son dakika gelişmeleri yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz...

Antalya'da patlama

Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

Antalya ATSO binasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Antalya Valiliği, ATSO binasının otoparkında meydana gelen patlama sonucunda cam kesiğinden 10 kişinin yaralandığını açıkladı..

ATSO BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

ATSO Başkanı Davut Çetin, Otoparkta bir araç patladı. Ciddi durum yok, can kaybı yok

MENDERES TÜREL'DEN İLK AÇIKLAMA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: "Hayati tehlike içeren hernagi bir durum söz konusu değil. Yaralılar da birkaç cam sıyrığı dışında 10-12 civarında, tehlike söz konusu değil. Patlamanın nedeni emniyet birimleri değerlendiriyor. Dünyanın en önemli organizasyonlar, Antalya'da en ufak güvenlik tehlikesine yol açmadan tamamlandı. Kimsenin olmadığı, şehirden uzak binada, böyle bakınca bir terör eylemi gibi durmuyor. Ama her türlü araştırma yapılıyor. Bugün öğlen saatlerinde Ticaret Odası'na bir ziyaretim sözkonusuydu, bu ziyaretimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Haberin Devamı

DHA muhabiri Hasan Demirbaş, CNN Türk canlı yayınında tamamen yanmış bir aracın olduğunu söyledi.Çevredeki bina ve araçlar da zarar gördü.

CNN Türk'e bağlanan görgü tanığı "Ne olduğunu anlayamadık, bütün camlar indi, hepimiz kanlar içindeyiz şu anda!" dedi.

MENDERES TÜREL KONUŞMA YAPACAKTI
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin'i makamında zirayet edecek ve saat 15.00'de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı. Yaklaşık 150 işadamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.