Gazete Vatan Logo

Ant Plato satışa çıkıyor

Antplato Nisan ayında satışa çıkıyor.

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan,Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun ruhsat işlemleri tamamlandı;Nisan ayında çevre dostu ofisler satışa çıkıyor.

Yurtdışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’deki ilk ofis projesiniHalkalı’dasatışa sunuyor.İstanbul’un “yeni Maslak hattı” olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlananAntplato;10.000 m2 modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon Dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor.

Antasya Residence'ta yer almak ister misiniz?

Antplato’da 80 m2 ve 172 m2 büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “homeoffice” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare birim bazında fiyatları 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Haberin Devamı

Hem konforlu, hem “yeşil” ofisler

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı.Elektrikli ve hibritaraçların şarj edilebileceğiözel alanlar sunan proje, “yeşil kiralama modeli” ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererekde sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.

Rakamlarla Antplato

50 milyon Dolar yatırım değeri

35.000 m2 inşaat alanı

7000 m2 arsa büyüklüğü

Toplam 25 kat 180 birim

80 m2 ya da 172 m2 ofis birimleri

4500 TL’den başlayan metrekare fiyatları

24 aylık inşaat dönemi

10.000 m2 bina cephe alanı