Gazete Vatan Logo

Annesini otomobilde bıçaklayarak öldüren genç...

İZMİT’te dün gece D-100 karayolu üzerinde hareket halindeki otomobilde 57 yaşındaki annesi Serpil Özgür’ü defalarca bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki O.Ö.’nün bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı; gözaltına alındıktan sonra polisteki ifadesinde sürekli olarak değişik isimlerle kendisini tanıtmaya çalıştığı öğrenildi.

Olay İzmit’in Yahyakaptan semti geçişinde D-100 Karayolu üzerinde dün saat 20.30 sıralarında meydana gelen geldi. Işık Gürel Batal yönetimindeki 34 JS 4250 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan ve emlakçılık yaptığı belirlenen Serpil Özgür’ü, yanında bulunan ve sonradan psikolojik sorunları olduğu anlaşılan oğlu O.Ö. aralarında çıkan bir tartışma sonucu defalarca bıçakladı.

Otomobilde, kendisine engel olmaya çalışan ve yakınları olduğu belirlenen ön koltuktaki İfakat Ergün’ü de yaralayan genç annesini bıçaklamaya devam ederken, paniğe kapılan sürücü Işık Gürel Batal direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yol kenarındaki su kanalına yuvarlandı.

Trafik kazası olduğunu sanarak duran diğer araç sürücüleri, otomobilin yanına gittiklerinde korkunç gerçeği anladı. Olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevkedildi. Yapılan tesbitlerde Serpil Özgür’ün defalarca aldığı baçak yarası nedeniyle olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Hafif yaralanan Ifakat Ergün ile sürücü Işık Gürel Batal hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olayın ardından gözaltına alınan O.Ö. çelişkili ifadeler verirken, uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığı anlaşıldı. Polisteki ifadelerinde bazen "Ben Hazreti Ali’yim" dediği, bazen de değişik isemler kullandığı öğrenilen gencin sürekli halüsilasyonlar gördüğü belirtildi. Olayın ardından Serpil Özgür’ün cenazesi yakınlarına teslim edidi. Gözaltında bulunan O.Ö.’nün sorgusu sürüyor.