Gazete Vatan Logo
Magazin Annesini gölgede bıraktı!

Annesini gölgede bıraktı!

Eski Türkiye 3. Güzeli Defne Samyeli’nin kızı Deren, podyuma çıktı.

2014\2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week’te tanıtan Atıl Kutoğlu’nun defilesinde sürpriz isim...

GALERİ



DEFNE SAMYELİ'NİN KIZI PODYUMDA

Spiker Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, mankenlik yaptı. Zarafetiyle, 1991’de Türkiye 3. Güzeli seçilen annesini gölgede bırakan, 17 yaşındaki Deren, iki farklı kıyafeti tanıttı. Avusturyalı top model Larissa Marolt’un başmanken olarak podyuma çıktığı defilede Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk gibi isimler de görev aldı.

Sevil Sabancı, Aslı Şen, Ruken Mızraklı, Melisa Tapan, İdil Fırat’ın yanı sıra Vogue dergisinin İtalya edisyonunun Genel Yayın Yönetmeni Carla Sozzani, Viyana Belediye Başkanı’nın eşi aktris Dagmar Koller, Avusturya Prensesi Camilla Von Habsburg gibi jet-set isimler de davetliler arasındaydı.

BAKMAYA DOYAMADI

Defne Samyeli, Deren podyuma çıktığında çok heyecanlandı, gözlerini kızından alamadı. 1991 yılında Türkiye 3. Güzeli seçildikten sonra ekranı seçen Samyeli, profesyonel anlamda hiç mankenlik yapmadı. 1996 doğumlu olan ve ENKA Okulları’nda eğitim gören Deren, lisenin tiyatro grubunun sergilediği birçok oyunda da rol aldı. Defne Samyeli ile Eren Talu, 14 yıl süren evliliklerine 2011 yılında nokta koydu. Deren’in kız kardeşi Derin ise 10 yaşında.

Haberin Devamı