Gazete Vatan Logo
Magazin Annesine sözünü tuttu!

Annesine sözünü tuttu!

ABD’li aktris Angelina Jolie, ölüm döşeğindeki annesine ‘Evleneceğim’ diye söz vermişti. O sözü 7 yıl sonra tuttu.

Annesine sözünü tuttu!

Sadece 22 konuk 9 yıllık birlikteliklerinin ardından önceki gün gizli bir törenle dünya evine giren 39 yaşındaki Angelina Jolie ve 50 yaşındaki Brad Pitt çiftinin düğün detayları ortaya çıkmayı başladı. Hollywood’un gözde çifti, Güney Fransa’nın Correns kasabasında yer alan Miraval Şatosu’nun şapelinde evlendiler. Özel uçaklarıyla Fransa’ya gelen çiftin düğününe aralarında aile üyelerinin ve arkadaşların bulunduğu sadece 22 davetli katıldı. Amerikan basınına göre, çiftin 3’ü evlatlık olan 6 çocuğu bu mutlu gündeki en büyük destekçileri oldu. ‘Brangelina’ çifti ‘evet’ demeye hazırladıkları yolda ilerlerken, çocukları da önemli rol üstlendi.

Çocuklar başrolde Oğulları Maddox (13) ve Pax (10) annelerinin yanında yürüdü; kızları Zahara (9) ve Vivienne (5) de düğün sabahı şato bahçesinden topladıkları çiçekleri anne ve babasının önüne attı. Oğulları Knox (5) ve kızları Shiloh (8) ise yüzükleri taşıdı. Çift birbirlerine el yazısıyla yazdıkları evlilik yeminlerini okuduktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Davetlilere göre, geçen sene göğüs kanseri nedeniyle iki göğsünü aldırdıktan sonra zor zamanlar geçiren Jolie ve bu süreçte ona destek olan Pitt’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İngiliz gazetesi MailOnline’nin haberine göre, Angelina Jolie 2007 yılında yumurtalık kanserinden vefat eden annesine evlenme sözü vermişti.

Haberin Devamı

İşte tüm detaylar

- Davetlilere kendi üretimleri olan ‘Chateau Miraval Rose’ şarap servis edildi.

- 3 düğün pastasını çocuklar seçti. Çilekli, çikolatalı ve böğürtlenli pastalar ikram edildi.

- Evlilik belgesi ABD’nin Californiya eyaleti tarafından verildi.

- Evlilik tarihi Jolie-Pitt çiftinin aşkının alevlenmesinde rol oynayan ‘Bay ve Bayan Smith’ film çekimlerinin onuncu yıl dönümüne denk geldi.

- Törene Jolie’nin babası ABD’li aktör Jon Voight katılmadı. Düğünden haberi olmayan baba “Zaten Emmy Ödülleri’ne katılacaktım” şekilde açıklamada bulundu. Voight’un yanı sıra Pitt’in erkek kardeşi Doug Pitt ve kız kardeşi Julie Neal da davetliler arasında yoktu. Pitt’in anne ve babasının törene katılıp katılmadığı ise bilinmiyor.

Haberin Devamı

- Angelina Jolie daha önce iki kez, Brad Pitt ise bir kez evlilik yapmıştı.

- Brangelina şatoyu 2012’de satın almadan önce yazlık olarak kiralıyordu. 2008 yılında Jolie, ikizleri Knox ve Vivienne’ye hamileyken burada tatil yapmışlardı. AC/DC, The Cure, Sting ve Pink Floyd gibi sanatçılar geçmişte Miraval Şatosu’da kayıt yapmışlardı.

- Çiçeği burnunda çift Fransa’nın Nice şehrinde kısa bir balayı yaptıktan sonra Malta Adaları’na, birlikte rol alacakları yeni filmin çekimlerine gidecekler.

- Brad Pitt yeni filmi ‘Fury’ için katıldığı çekimlerde nişan yüzüğüyle ilk kez görüntülendi. 10 bin dolar değerindeki altın yüzük Vashi Dominguez tarafından tasarlandığı öğrenildi. Angelina Jolie’nin yüzüğü ise dostları Robert Procop’un imzasını taşıyor. 16 karatlık zümrüt kesimi elmastan yapılan yüzüğün 500 bin dolar değerinde olduğu söyleniyor.

Sidney kentindeki Madame Tussauds Müzesi, nikah haberinin ardından Angelina Jolie ve Brad Pitt’in balmumu heykellerini gelin ve damat kılığına soktu.

Haberin Devamı

Jolie-Pitt çiftinin, 3’ü evlatlık 6 çocukları bulunuyor.

Jolie-Pitt çifti, Fransa’nın ilk organik köyünde bulunan Miraval Şatosu’nu 2012’de 60 milyon dolara satın almıştı. 35 odalı şatoda bir spa merkezi, iki spor salonu, bir kapalı havuz bulunuyor. Şatonun bağlarından da özel şarap üretiliyor.

Brad Pitt’in nikah yüzüğü..