Gazete Vatan Logo
Magazin Annesi son noktayı koydu!

Annesi son noktayı koydu!

Arda Turan'a bomba gönderme...

Annesi son noktayı koydu!

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın Sinem Kobal'la yaşadığı ilişki hakkında konuşmasına güzel oyuncunun annesi de kayıtsız kalmadı.

Arda Turan'ın “Üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil. Kimin daha fazla, kimin daha az hata yaptığını konuşmak gereksiz olur. Biz evlilik planları yaparken ayrılma kararı aldık. Demek ki bitmesi daha hayırlıymış. Ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum, Sinem’in mutlu olmasıdır.” sözlerine Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal'dan da yanıt gecikmedi.

INSTAGRAM'DAN YANIT

Nuray Kobal eski damadına Aziz Nesin'in sözleri ile yanıt verdi.

Sinem Kobal'la 5 yıllık ilişkisi olan Turan'ın bu açıklaması ünlü oyuncuyu ve annesi Nuray Kobal'ı çok üzdü. Anne Kobal, Aziz Nesin'in ; "Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. Ona sperm verirseniz size çocuk verir, ona ev verirseniz size yuva verir, ona sebze verirseniz size yemek verir. Ona bir gülücük verirseniz size kalbini verir. Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun" sözlerini Instagram hesabında paylaşarak ünlü futbolcuya tepki gösterdi.

Haberin Devamı