Gazete Vatan Logo

Annenin yaptığı şoke etti! İki çocuğunu cehennem sıcağında otomobilde bırakınca...

İki çocuğunu güneşin alnındaki otomobilinde bırakıp giden anne, cinayetten yargılanıyor.

Annenin yaptığı şoke etti! İki çocuğunu cehennem sıcağında otomobilde bırakınca...

Tüyler ürperten olay, Avustralya'nın Brisbane kentinde meydana geldi. İddiaya göre anne Kerri-Ann, çocuklarını Mazda marka otomobilinde bıraktı.

Otomobil evin önünde park halinde dururken Kerri-Ann, evde uyuyakaldı. Uyandığında çocukları arabada bıraktığını anımsayan kadın, koşarak çocuklarının yanına gitti. Çocuklara kendilerine gelmeleri için soğuk bir banyo yaptıran kadın, başarılı olamayınca saat 13.30'da acil servisi aradı. Olay yerine gelen ekiplerim tüm müdahalelerine rağmen çocuklar hayata döndürülemedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 27 yaşındaki annenin çocukları arabada bıraktığı sırada uyuşturucu madde etkisi altında olup olmadığını araştırılıyor. Carcey ve Chloe-Ann'in babası, adının açıklanmasını istemedi. Ancak acılı baba, Kerri-Ann'in çocuklarına adeta taptığını söyledi.

İki çocuğun çok iyi anlaştıklarını, büyüdüklerinde harika bir insan olacaklarına emin olduğunu söyleyen acılı baba, evlatlarının büyüyüp genç birer birey olamayacığını düşündükçe kahrolduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Uzmanlar, park halindeki bir otomobilin içindeki sıcaklığın, dışarıdaki havadan 30 derece daha yüksek olabileceğini söylüyor. Bu da Darcey ve Chloe-Ann'in içinde bulunduğu arabanın sıcaklığının 60 dereceye kadar ulaşmış olabileceği anlamına geliyor.

Zaman zaman çocuklara bakıcılık yapan bir aile dostu, iki bebek için de çok üzgün olduğunu ve en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını umduğunu söyledi. (Milliyet)