Gazete Vatan Logo

Annelere ev hediyesi

Anneler Günü birçok sektöre canlılık getirirken, konut sektörü de bu özel günle birlikte yaşanan hareketten payını almak istiyor

Annelere ev hediyesi

Konut satışlarına katkı sağlamak isteyen firmalar, bu hafta sonunda anneleri hedef aldı. Projelerde indirimler ve özel hediyeler var

Kampanyalar arasında peşinatsız ev sahibi yapmaktan indirimlere, ödeme kolaylıklarından hediye çeklerine pek çok seçenek var

İndirimler yapılacak

ESTON, yeni projesi Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuyor. Eston Şehir Mahallem’de 48 ay vadeli konut kredisinde yüzde 0.42 faiz oranı ve 120 aya varan vade avantajlarına ek olarak annelere özel fırsatlar sunulacak. 8 Mayıs Anneler Günü’nden başlayarak 15 Mayıs’a kadar bir hafta süreyle Eston Şehir Mahallem’den ev alacaklara özel indirimler uygulanacak.

Beymen’den hediye çeki

KAVUKLAR GY, Kasım ayında lanse edilen ve 5 ay gibi kısa bir sürede yarısı satılan Kavuklar Bornova projesine ilişkin Anneler Günü’ne özel bir kampanya hazırladı. 8 Mayıs’a kadar Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes Beymen Point Bornova mağazasında geçerli 2 bin 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanıyor. Projede 1.178 daire bulunuyor.

Haberin Devamı

Ekstra yüzde 5 indirim

AYCAN&FERES İş Ortaklığı’nın Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede hayata geçirdiği Greenox Urban Residence’ta, Anneler Günü’ne özel peşinde yüzde 20 mevcut indirimin üzerine yüzde 5’lik bir indirim daha yapılıyor.

36 ay sıfır faiz

BAYSAŞ İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de inşa ettiği İstanbul 216 projesinde Anneler Günü için 36 ay sıfır faiz kampanyası başlatıldı. Metrekare birim fiyatının 8 bin TL’den başlayarak 9 bin 250 TL’ye kadar yükseldiği ilk etapta, Mayıs sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 30 peşin verilerek 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabilecek.

Annelere özel avantajlar

ÇEKMEKÖY’DE, Alemdağ Ormanı ile iç içe konumlanan Dreamlife Konutları, tüm anneler ve anne adayları için cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor. Avrasyaİnt Yapı ve Reform Yatırım ortaklığı tarafından mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde hayata geçirilen Dreamlife Konutları’nda, kalan sınırlı sayıda daireden birine sahip olmak isteyen anneler, 8-15 Mayıs tarihleri arasında özel avantajlardan yararlanabilecekler.

Haberin Devamı

10 bin liralık çek veriyor

ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara Mudo’dan 10 bin liralık hediye çeki veriyor. Kampanya, 16 Mayıs Pazartesi gününe kadar geçerli olacak. ONS İncek, 1+1 ,2+1, 3+1 toplam 992 rezidans daireden meydana geliyor.