Gazete Vatan Logo
Magazin Anneler ve çocukları podyumda!

Anneler ve çocukları podyumda!

Moda dünyasının duayen isimlerinden Neslihan Yargıcı'nın 'Women in Black' adını taşıyan 80'S 90'S Vintage defilesi, 29 Eylül'de İzmir MaviBahçe'de görücüye çıkacak.

Anneler ve çocukları podyumda!

Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşecek 80'S 90'S Vintage defilesinde, Neslihan Yargıcı'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm defilelerinden oluşan koleksiyonu yer alacak. Defile tam bir yıldızlar geçidine sahne olacak. Ünlü mankenler Özge Ulusoy, İvana Sert, Şenay Akay ve Şebnem Scheafer'ın yanı sıra büyük sürprizler de yaşanacak. 90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz, yıllar sonra ilk kez podyuma çıkacak. İldeniz'e 16 yaşındaki kızı Leyla da eşlik edecek.

Annesinin izinden giderek podyuma adım atan Leyla Önal, Neslihan Yargıcı'nın birbirinden şık kıyafetlerini taşıyacak. Leyla Önal podyuma çıkmanın kendinisi heyecanlandırdığını söylerken, Merve İldeniz kızına meslek konusunda karışmadığıını belirtti.

Defilenin bir diğer sürprizi ise ünlü müzisyen Garo Mafyan'ın eşi Gülyüz Mafyan, kızı Damla ve 7 yaşındaki torunu Mayda... Üç kuşak podyumda yerini alacak olan Mafyan Ailesi, ilk kez podyumda yürüyecek.

İvana Sert'in oğlu Ateş'le podyuma çıkacağı ,90'lı yılların gözde mankeni İpek Tenolcay'ın yıllar sonra podyumda yürüyeceği defilinin sunuculuğunu ise Cem Özer üstlenecek.

Haberin Devamı

MODAYLA DOLU HAFTA SONU

MaviBahçe'de Moda şöleni hafta sonu aralıksız devam edecek. 29 Eylül'de Neslihan Yargıcı Black in Women koleksiyonu defilesinin ardından ünlü modeller 30 Eylül'de bu kez Markalar Defilesi için podyuma çıkacak. 16.00 ve 19.00'da iki seans halinde gerçekleşecek defilelerde yeni sezonun en şık kıyafetlerini Türkiye'nin önde gelen modelleri tanıtacak.