Gazete Vatan Logo
Magazin Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor

Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor

Yenilenen yüzü, dünya çapındaki marka karması, keyif ve eğlence alanları ile İstanbul Anadolu yakasının vazgeçilmez yaşam merkezi İstanbul Optimum Outlet, Anneler Günü’ne özel, çocuk gelişimi, ebeveynlik ve annelik alanında ünlü iki ismi ağırlıyor; yazar Şermin Yaşar ve uzman psikolog Çiğdem Doğan…

Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor

Çocuklar için oyunlar yazan, masallar anlatan, keyifli hikayeleri kaleme alan, yetişkinler için de önemli mesajlar içeren ve ilham veren eserlere imza atan, nam-ı diğer ‘Oyuncu Anne’ olarak tüm anne-babalar ve adaylar arasında ün salan Şermin Yaşar, ebeveyn psikolojisi ve çocuk gelişimi konularında uzman psikolog Çiğdem Doğan ile 12 Mayıs günü İstanbul Optimum Outlet ziyaretçileri için bir araya geliyor.

Yaşar, kitaplarında ele aldığı konular ile Optimum Outlet’te onu dinlemeye gelenlere hikayelerini aktarırken, çocuklar ve ebeveynler için keyifli önerilerde de bulunuyor. Şermin Yaşar’a bu anlamlı günde eşlik eden uzman psikolog Çiğdem Doğan ise anne ve baba adaylarına dünyaya gelecek olan çocukları için önemli tüyolar verirken, ebeveynlere de hem kendileri, hem de tatlı minik yavrularının gelişimi için oldukça çarpıcı bilgiler aktarıyor.

Zamansız şıklık

Mısırlı, 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ve stiliyle zamansız şıklığa vurgu yapıyor. Geleneksel trikoların yanı sıra; modern şık ve şehirli kadınlara hitap eden Mısırlı, kaliteyi ve modayı bir arada sunuyor. Anneler Günü’nde annesine uzun yıllar keyifle giyebileceği, kaliteli ve zamansız bir hediye vermek isteyenler, Mısırlı mağazalarında ve www.trikomisirli.com.tr adresinde buluşuyor.

Haberin Devamı

Romantik tarzlar

Modern, şık ve şehirli kadınların tercihi Gusto, İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile en çarpıcı Anneler Günü hediye alternatiflerini bir arada sunuyor. 60’lı yılların modasına modern bir yorum katarak yeniden yorumlayan Gusto’da annesine en özel hediyeyi vermek isteyenler için birbirinden çarpıcı tasarımlar bulunuyor. Gusto’da şıklığına önem veren anneler için; tozpembe, sarı, nar ve yeşilin ağırlıkta olduğu tasarımlardan; görkemli kumaşlar eşliğinde dantel, şifon ve tülleri harmanlayarak kadının gizemli ve romantik halini ön plana çıkaran tasarımlara kadar birçok seçenek mevcut…

Bir örnek olmak isteyenlere

Kalite ve modayı uygun fiyatlarla sunan DeFacto, Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyonu ile şık ve modern hediyeler arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor. DeFacto, 13 Mayıs’a kadar “Annesinin Kızı” koleksiyonunu 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla bu sezonun en şık anne ve kızının beğenisine sunuyor. DeFacto, koleksiyonu ile annesinin stilini kopyalayan miniklere seçenekler de sunuyor. Baharın enerjisini yansıtan çiçeklerin, canlı renkler ve desenlerin hakim olduğu elbiseler, baskılı tişörtler ve ayakkabılar, anne ve anne adaylarının yaz gardırobunu renklendirirken miniklere de anneleri ile birlikte modaya uymanın mutluluğunu yaşatıyor.

Haberin Devamı

Meslekleri beraber deneyimleyecekler

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla aileleri mutlu edecek. Üstelik anneler çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılıp meslekleri de deneyimleyebilecek, çocuklar anneleriyle hem eğlenecek hem de unutulmaz anılar biriktirecekler. 12-13 Mayıs tarihlerinde KidzMondo’ya giriş anneler, anneanneler ve babaanneler için ücretsiz olacak. Kampanya, KidzMondo’nun web sitesinden yapılan online satışlarda da geçerli olacak. Ayrıca meslekleri de beraber deneyimleyecekler.

Haberin Devamı

Hediye çekinizi unutmayın!

Her daim şıklığıyla bizi büyüleyen annelerimize ithafen Ipekyol bu Anneler Günü’nde İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyon seçkisiyle ön plana çıkıyor. Annelerin ihtiyaç ve beğenilerine uygun pek çok ürün seçeneğini bir arada sunan Ipekyol, Anneler Günü alışverişlerine özel, her 600 TL’lik harcamaya 200 TL; 1000 TL harcamaya 400 TL değerinde hediye çeki armağan ediyor.

Konforu şıklıkla birleştiriyor

Anneler Günü için hediye arayışındaysanız; FLO mağazalarında yer alan kadın ayakkabı ve çanta modellerinden gözlerinizi alamayacaksınız. Konforun yanı sıra şıklığın da temsilcisi olan ayakkabı ve çantalar, sezon trendlerini en zarif haliyle yansıtıyor. Koleksiyonda yer alan beyaz ve siyah gibi zamansız renklerin yanı sıra metalik etkilerin ve soft renklerin de görüldüğü ayakkabılar, bağcık ve nakış detaylarıyla hareketleniyor.