Gazete Vatan Logo

Anneler için hediye önerileri

Yarın Anneler Günü... Annelerimiz için kesenin ağzını açacak ve onları hediyeye boğacağız

Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre 7-9 Mayıs 2011 tarihleri arasında kredi kartıyla 790 milyon liralık alışveriş yapıldı. Anneler Günü harcamasının bu yıl yüzde 15 civarında artışla 900 milyon lirayı geçmesi bekleniyor. Ayakkabıdan tekstile, mücevherden parfüme mağazaların cirolarında 3 kata varan artışlar olması öngörülüyor. Hâlâ annesine hediye almayanlar için bazı alternatifler de bizden...

Flormar inci kolye hediye ediyor

TÜRKİYE’DE 40’ıncı yılını kutlayan Flormar, anneleri unutmadı. Flormar inci kolye hediyesiyle anneler gününü kutluyor. Tüm Flormar satış noktalarından yapacağınız 3 renkli kozmetik ürün alımında 10-13 Mayıs tarihleri arasında hediye edilen inci kolye annenizin güzelliğine şıklık katacak.

Vatan’da yüzde 60 indirim var

VATAN Bilgisayar, Anneler Günü için annelere özel indirimler sunuyor. Vatan Bilgisayar, 11-13 Mayıs arasında cep telefonlarında yüzde 25 indirim uygulayacak. Şirket, saç düzleştirici, blender, mutfak robotu, elektrik süpürgesi, ütü gibi küçük ev aletlerinde de yüzde 60’a varan indirim fırsatı sunuyor.

Parfüm düşünene...

YENİ AVON TTA Forever parfüm, Anneler Günü’ne özel fiyatıyla satışa sunuldu. Parfüm pembe biber, portakal çiçeği ve miskin büyüleyici karışımından elde edilmiş. Fiyatı 69 TL.

Çantalar annelere özel

SAMSONITE’IN yeni sezon koleksiyonu, çekici tasarımlarla Anneler Günü hediyenizi ayrıcalıklı kılıyor. Tasarımlarında yazı müjdeleyen pembeler, klasikleşen siyahlar ve farklılığı simgeleyen kırmızı çanta ve cüzdanlara yer veren Samsonite, bu özel gün için anlık bir hediye yerine kalıcı alternatifler sunuyor.

Sportif annelere yüzde 30 indirim

SPOR perakendecisi Finspor, sağlıklı yaşama önem veren anneler için Mayıs ayı boyunca devam eden özel bir kampanya başlattı. Tüm fitness aksesuarlardan alanlara, ikinci aksesuar yüzde 30 indirimli. Tüm Finspor mağazalarında geçerli olacak kampanyada, annenize bu özel günde dilediğiniz aksesuarı hediye edebilirsiniz.

Güzellik sırrını paylaşın

GENÇLİĞİNİ doğal yollardan koruması için annenize Amerika’nın ilk anti-aging firması olan 100 yılı aşkın bir süredir kadınlar arasında “en iyi kırışıklık gideren” ürün olarak gösterilen Frownies Yüz Bantları’nı hediye edebilirsiniz. İçeriğinde kimyasal ürün bulunmayan Frownies’in ürün yelpazesinde kremler, nemlendiriciler ve koruyucular da yer alıyor.

Atasay’da Chopard zamanı

CHOPARD Happy Sport saatleri, ilk kez bir Türk markasına, Atasay’a özel sınırlı sayıda bir saat koleksiyonu hazırladı: Chopard for Atasay ‘Good Luck Edition’... Koleksiyon 5 modelden oluşuyor, doğu ve batıdan tarihi esintiler taşıyor. 18 karat beyaz altından bir nal veya Fatma’nın eli ve 18 karat kırmızı altından dört yapraklı bir yonca... Mutluluğun nişanları veya nazara karşı koruma... Bu iyi şans sembolleri artık hareketli pırlantaların, yakutların, safirlerin ve ametistlerin Happy Sport saatlerinin kadranları üzerindeki canlı danslarına katılıyor. Fiyatı 9 bin 700 TL.

Kokulu pasta havlular Panel’de

PANEL Kırtasiye, Anneler Günü için hazırladığı hediyelere Petit Fours koleksiyonunu ekledi. Sadece Panel Kırtasiye’de satılan ve orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken havlular, pasta ve çiçek figürleriyle annenizin banyosunu süsleyecek. Ürünler Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı mağazasında ve www.panelkirtasiye.com’da satışa sunuldu. Havlu ve sabunlar 9.90 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Parfümler eve teslim

EYÜP Sabri Tuncer, yeni jenerasyon markası Parfume Jewels ile Anneler Günü için çok özel bir kampanya başlattı. Bir ürün alana bir ürün hediye edilecek olan kampanya 14 Mayıs’a kadar cleansing gel (duş jeli), body lotion (vücut losyonu), body splash ve eau de parfum (parfüm) ürünlerinin tümünde geçerli olacak.

Bir alana bir bedava

İŞBİR Yatak, anneler gününe özel Comforel Nature (Kaşmir) yastıklarında bir alana bir bedava kampanyası ile hem annenizi hem de babanıza konforlu, yumuşak bir uyku hediye ediyor. Yarın sona erecek kampanyadaki yastıklar, özel Dacron Comforel boncuk elyaf özelliklerinin yanında kaşmirin de özelliklerini barındırıyor. Kaşmir vücut ısısını dengeleyerek üşümeyi ve terlemeyi engelliyor.

DKNY’den hediye çeki

ANNELER Günü haftasına DKNY İstanbul mağazalarından yapacağınız alışverişlerde yüzde 20 hediye çeki fırsatı var. Parlak yeşil, kırmızı ve fuşya renkleri, ten rengi tonlar ve tabii ki yazın vazgeçilmez rengi beyazdan oluşan DKNY İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu sizi bekliyor.

H&M’de indirim var

H&M’DE 11-12-13 Mayıs tarihleri arasında tüm kadın departmanlarında alacağınız ikinci üründe yüzde 50 indirim sizleri bekliyor. 50’ler ruhunu tarzlarına yansıtan anneler için peplumlar, metalik yansımaları sevenlere merserizeler, şık ama sportif görünmeyi tercih edenlere paçaları taşlı pantolonlar, dökümlü pantolonlar, şekerleme renklerinde şifon gömlekler ve pastel tonlarında ürün alternatifleri sunuluyor.

İkinci ürün yarı fiyatına

KOTON, 9-13 Mayıs tarihleri arasında Anneler gününe özel ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. “Dondurma”, “Modern Couture” ve “Grafik Topik” temalarından oluşan Koton İlkbahar-Yaz koleksiyonu’nda kayısı, tozpembe, limon sarı, çilek, lila, mint ve bebek mavisi gibi taze ve tatlı dondurma renkleri, desenlerde zincir, renk blokları ve grafik çizgiler, göz alıcı baskılar dikkat çekiyor.

Ayaklar rengarenk

KEMAL Tanca, renkli 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yüzde 30’a varan indirim ile Anneler Günü’nde özel alışveriş fırsatı başlattı. Koleksiyonda; narçiçeği, mercan, turuncu, nane yeşili, hardal, sarı, turkuaz göze çarpıyor. Sezonun modası fermuarlı ve tokalı modeller, ruganın ışıltısı, ayakkabılara eşlik edecek çantalar,hasır sargı sandaletler, babetler de dikkat çekiyor.

İnternetten alışverişe ipek eşarp

SILK&CASHMERE mağazalarında devam eden yüzde 10 indirime ek olarak anneler için yüzde 15 indirim ve ayrıca 35 üründe yüzde 40’a varan indirim sizleri bekliyor. İnternetten 150 TL’nin üzerinde yapılan alışverişlerde ise saf ipek eşarp, Silk&Cashmer’in annelerinize hediyesi...

Sunset anneleri yaza hazırlıyor

SUNSET Swimwear ve İç giyim, gecelik, pijama koleksiyonuyla Sunset Lingerie, Anneler günü için sürprizlerle dolu bir koleksiyon sunuyor. Mayo, bikini, mayokini, pareo ve plaj giysileri modelleri ile zengin bir koleksiyon sunan Sunset Swimwear, özel hazırlanmış desenleri ve aksesuarları ile annenizin ve sizin gizli sırrınız olacak.

100 TL alışverişe 10 TL indirim

CROCS konsept mağazalarında, 14 Mayıs’a kadar kadın ve unisex ürünlerden yapacağınız her 100 TL’lik alışverişe 10 TL indirim kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Croslite malzemesi ile üretilen Translucent serisi, 16 farklı tasarımı ve 30 renk kombinasyonuyla sizleri bekliyor. Crocs’un, renkleri, rahatlığı ve hafifliğiyle dikkat çeken Translucent serisi, özel tasarımı sayesinde ayakları daha ince gösteriyor ve güzel görünmelerini sağlıyor.

Özel fiyatlar Media Markt’ta

TÜM Media Markt’larda 10-13 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan Anneler Günü kampanyasında binlerce ürün özel fiyatlar ile sunulacak. Media Markt’ın Anneler Günü kampanyasında; Samsung WF 0600 NCE Çamaşır makinesi 699 TL yerine 489 TL’ye, Indesit TAN 6 L FNF Buzdolabı 899 TL yerine 749 TL’ye, Kenwood KM 010 mutfak robotu 1499 TL yerine 1199 TL’ye, Samsung LE40D5003 LED TV 1599 TL yerine 1399 TL, Dell Inspiron N5050 81S23B 899 TL yerine 799 TL’ye satılacak.

B Point’ten anlamlı tasarımlar

ÖZGÜN tasarımlı mücevher ve aksesuarlarını B Point markasıyla sunan Bilgün Dereli’nin Anneler Günü için özel olarak hazırladığı, “Annem ve Ben” yazılı bileklikler ile annenize sonsuz sevginizi her zaman hissettirebileceksiniz. Bileklikleri 18 ayar altınla buluşturan tasarımlar çok sayıda renk seçenekleri ile birlikte sunuluyor. Fiyatı: 590 dolar.

Teknolojik hediyeler Teknosa’da

TEKNOSA, anneler için teknolojik hediye fırsatları sunuyor. Bu çerçevede fotoğraf makineleri ve dijital çerçevelerde Anneler Günü’ne özel fiyatlarla sunuluyor. 12-13 Mayıs tarihlerine özel olarak, Mecer Mpf 707DV siyah dijital fotoğraf çerçevesi 119 TL yerine 89 TL’ye, Canon Eos1100d+18-55mm+75+300mm Double Kit dijital fotoğraf makinesi 1999 TL yerine 1499 TL’ye, Samsung HMX-F70 siyah dijital kamera 399 TL yerine 299 TL fiyatla teknoloji severleri bekliyor.

Hem şık hem spor

JOURNEY 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, hem şık hem spor giyinmeyi seven kadına hitap ediyor. Göz alıcı uzun etekler, sezonun renk coşkusunu vurgulayan rahat elbiseler ve yazın cıvıltısını yansıtan renkli çantalar koleksiyonda öne çıkan parçalar. Armalı ceketler, mini ve uzun etekler, takımlar, mini şık ceketlerle kombin edilen jile elbiseler ve aksesuarlarıyla Journey koleksiyonu anneler için alternatif hediyeler sunuyor.

Sevgiye adım adım

2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile sezona iddialı giriş yapan Scooter, tasarımlarıyla ‘Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri sunuyor. Geniş ürün skalasıyla ayakkabı modasının öncü markası Scooter, ağırlıklı olarak spor tarzda hazırlanan yazlık terlik, ayakkabı ve sandaletleriyle de bu sezon ayaklar için trend yaratıyor.

Bally’den şık tasarımlar

İSVİÇRELİ lüks çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally’nin İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu kapsamında Anneler Günü’ne özel hazırladığı şık ve rahat tasarımlar dikkat çekiyor. Fiyatı: 725 TL.

Gratis’ten yüzde 50 indirim

GRATIS’TE tüm vücut bakım ve kozmetik ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya, Anneler Günü’nü içine alan hafta sonu boyunca geçerli olacak. Cilt bakım ürünlerinden ithal parfüm ve makyaj malzemelerine, ev dekorasyonunda kullanabileceği dekoratif eşyalardan ister cüzdan ister bozuk para çantası olarak yararlanabileceği cüzdanlara kadar sayısız seçenek bulabilirsiniz.

Zamana meydan okuyan anneler için

OLAY Total Effects Gündüz Kremi, özel formülü sayesinde yaşlanmanın 7 etkisiyle birden savaşıyor. Kırışıklıkları ve yaşlılık lekelerini en aza indirerek daha sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Fiyatı 49.46.TL

Çiçekler puzzle oldu

PERRE-Anatolian Puzzle, Anneler Günü için gerçek çiçek demeti hissi veren ünlü tabloları puzzle’a uyarladı. Fiyatların 19 ile 54 TL arasında değiştiği özel ‘Anneler Günü Puzzle Koleksiyonu’nda “Aile Hazineleri, Hayal Çiçekleri, Buket, Çin Porseleni, Sepetteki Bahar” adlı tablolar var.

Güzelliğin en doğalı

YVES Rocher, 14 Mayıs’a kadar Anneler Günü’ne özel tüm parfüm ve yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinde, seçili makyaj ve vücut bakım ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Kampanyada parfümler 99 TL yerine 75 TL. Yaşlanma karşıtı bakım kategorisinde yüzde 20 indirim var.

Haberin Devamı