Gazete Vatan Logo

Anneler Günü ne zaman? En güzel 2018 Anneler Günü mesajları...

Anneler Günü'nün 2018 yılında ne zaman olduğu merak ediliyor. Bu özel güne az bir zaman kala en özel Anneler Günü mesajları da araştırılıyor. İşte Anneler Günü kutlaması ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Anneler Günü ne zaman? En güzel 2018 Anneler Günü mesajları...

En değerli varlıklarımız olan annelerimiz için bu gün tüm dünyada kutlanmaktadır. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, 2018 yılında 13 Mayıs tarihine denk geliyor. İşte en özel Anneler Günü mesajları...

EN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

- Meğer dilimdeki en güzel kelimeymiş senin adın. Ne zaman ANNEM desem dünyama güneş doğuyor, ruhumu huzur kaplıyor Anneler Günün Kutlu Olsun canım Anam.

- Senden yediğim terliğin acısıyla ağlarken bile Anneee diyebiliyorsam bu ancak Anne mucizesidir. Anneler günün kutlu olsun cantanem.

- Benim için herşeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesinin anneler gününü kutluyorum.

- Ben gülünce gülen, ağladığımda ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük şansım benim biricik annem Anneler günün kutlu olsun

- Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.
- Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.
- Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
- Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

Haberin Devamı