Gazete Vatan Logo

Anne oğul şofben kurbanı oldu

Kırıkkale'de, Fatma Hazman (50) ile oğlu Recep Hazman (25) şofbenden sızan gazdan zehirlenerek, yaşamını yitirdi

Evlerinde besledikleri kanarya ise kafesinde can verdi. Anne oğulun ölümü, kendilerini merak eden komşularının kapıyı çilingire açtırmaları üzerine 2 gün sonra ortaya çıktı.

Olay, Hazman Ailesi'nin Kurtuluş Mahallesi, Yeşilöz Caddesi'ndeki 2 katlı evlerinde meydana geldi. Bolu'nun Mudurnu İlçesi'ndeki Tabu Kadastro Müdürlüğü'nde çalışan Recep Hazman hafta sonunda annesini ziyarete geldi. Recep Hazman önceki gün, akşam saatlerinde banyo yapmak için koridorda bulunan şofbeni yaktı. İddiaya göre, şofbenden sızan gaz, mutfağa, kapısı aralık olan banyoya ve odalara yayıldı. Gazı farketmeyen Fatma Hazman mutfakta kapının önüne yığılıp kalırken, oğlu Recep Hazman banyoda, odadaki kuşları ise kafesinde can verdi.

Olay, iki gündür evden çıkmayan Fatma Hazman'ı merak eden komşularının çilingir çağırarak eve girmesi sonucu ortaya çıktı. Komşuların çağırdığı polis ekibi, olayla ilgili araştırma başlatırken, anne oğulun cesedi, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Fatma Hazman'ın bir ay önce de eşi Ahmet Hazman'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiği belirtildi.

NİŞANLI GENCİN YAZIN DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Recep Hazman'ın Ordu'da oturan nişanlısı Fatma Nur ile önümüzdeki yaz evlenecekleri öğrenildi. Fatma Hazman'ın astsubay olan diğer çocuklarından Mahmut Hazman'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Mustafa Hazman'ın ise Diyarbakır'da görev yaptıkları belirlendi.

Haberin Devamı