Gazete Vatan Logo

Anne-kız modası rengarenk

Anne ve kız aynı elbiseyi giymek çok sevimli bir görüntü oluşturuyor. Rengarenk anne kız elbiseleriyle yakalayacağınız uyumla mini-me trendine ayak uydurun... Özellikle oyuncaklarla süslenmiş renkli modeller sezon da revaçta.

Anne-kız modası rengarenk

Büyük firmalardan hazır giyim şirketlerine moda söz konusu olduğunda her büyük beden ürünün bir çocuk boyu bulunuyor. Mango, Koton, H&M gibi anne-çocuk bir örnek giyinmeye elverişli markaların yanı sıra kampanyasında anne-çocuk kullanan Dolca&Gabbana, Burberry gibi markalar sektörde liderliği elden bırakmıyorlar.

Kırmızılar ve pembeler

Anne- çocuk uyumunun en belirgin noktası anne-kız modası. Kırmızılar ve pembelerin hakim olduğu yeni sezon anne-çocuk stil uyumunda annenin giydiği elbisenin çocuk bedeni de mevcut oluyor. Kız çocukları için özellikle bu renk kartelasında tişört, etek ve elbiseleri kolaylıkla bulmak mümkün. Hem de pijamadan tütüye kadar.

Süslü modeller

Anne-çocuk stili dahilinde en çok göze takılan modeller şüphesiz oyuncaklarla süslenmiş modeller. Çocuğun oyun alanını üstünde taşıyabileceği türden kıyafetler bu sezon da revaçta. Erkek çocuklarında araba hakimiyeti görülürken kız çocuklar bebekler ve ayıcıklı modelleri daha çok beğeniyor. Annelere ise aynı baskılı üstleri tercih etmek düşüyor. Kız çocukları için tütüler de süslü modeller kategorisinde.

Haberin Devamı

Sade ve basit

Her sezon en çok tercih edilen stil şüphesiz anne ve çocuğun aynı renk giyinmesi oluyor. Beyaz, gri, siyah, mavi ya da çiçekli. Sade ve basit kombinler ile her markadan anne-çocuğun bir örnek giyinmesi mümkün.

Mini-me

En çok anneler ve kızları, babalar ve oğulları arasında görülen mini-me stili mayodan formal elbiselere kadar sektörü etkisi altına almış durumda. Mayoda Villebrequin, Fiji Beachwear, Ayyıldız gibi markalarda sıklıkla gördüğümüz mini-me trendi pijamalarda da Penti, Yeni İnci gibi markalarda öne çıkıyor. Gündelik hayatta birebir aynı markaları Koton, Mango ve H&M’den bulmanız mümkün.

Cinsiyetsiz stil

Anneler ve çocuklarını en hızlı yakalayan bir başka stil ise ayakkabılar alanında yaşanıyor. Ünlü spor ayakkabı ve kundura firmalarının tamamının anne-kız, anne-oğul için uygun tasarımları bulunuyor. Çocuğunuzla bir örnek giyinmenin en kolay yolu aynı ayakkabıyla kombininizi tamamlamaktan geçiyor.

Haberin Devamı