Gazete Vatan Logo
Magazin Anne baba olarak flört ettik

Anne baba olarak flört ettik

Pelin Karahan, kısa bir sevgililik döneminden sonra evlendiği Bedri Güntay hakkında konuştu: “Bizim flört dönemimiz çok kısa, flörtümüzü de anne-baba olarak yaşamaya başladık”

Anne baba olarak flört ettik

Bir süredir oyunculuğa ara veren ve yemek programı ile ekrana gelen Pelin Karahan, Elele dergisine kapak oldu, hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Şu anda nasıl bir noktada, yolun neresinde olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Ben biraz da karşısına çıkan fırsatları değerlendirebilen biriyim. İlk zamanlarda doğru işi doğru projeyi kabul etmek gibi... Kavak Yelleri projesine görüşmeye gitmeseydim o gün, ki gitmeme ihtimalim de vardı, her şey daha farklı olabilirdi. Hayat. Şans da var tabii işin içinde. Şu anda iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum; çünkü iyi işler yaptım.

Çocuklarla birlikte hayat nasıl bir yola evrildi sizin için?

Mesleğim hayatımı, duruşumu etkilemedi belki ama çocuklar etkiledi diyebilirim. Daha hızlı olmayı öğrendim, olmak zorundasın zaten. Daha öngörülü olmayı öğrendim. Daha sabırlı olmayı öğrendim. Bir an önce her şey olsun, bitsin isterdim, şimdi öyle değil.

Evlendikten çok kısa süre sonra anne oldunuz. Aşk bu sürede nasıl bir evrime uğradı?

Evliliğimizin dördüncü yılı ve ben bu konuda değişik bir örnek olabilirim. Bizim flört dönemimiz çok kısa, flörtümüzü de anne-baba olarak yaşamaya başladık. Öyle nişanlılık, flört dönemi uzun sürmediği için de bir anda karı-koca bir anda anne-baba olduk. Diğer yandan ‘Hep 30 yaşında anne olayım’ derdim, öyle de oldu.

Haberin Devamı

Çiftler birbirini çok iyi tanıdığında bile, çocukla birlikte ilişkiler değişime uğruyor, çiftleri bir ‘survivor’ dönemi bekliyor. Siz bu süreci nasıl geçiriyorsunuz?

Elbette çocukları büyütürken ikimizin de farklı düşünceleri olabiliyor. Biz genel olarak anlaşıyoruz. Bazen ben bir şey söylüyorum, o da ‘ben de aynısını söyleyecektim’ diyor. Bedri çocuklarla da çok güzel ilgilenir, bu anlamda beni çok rahatlatıyor. Dengeyi kurduk diye düşünüyorum.