Gazete Vatan Logo

Anne 29. bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne dizisinin çok önemli gelişmeler ile ekranlara gelecek olan 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümde Cengiz’in kaçırdığı Zeynep’e neler olacak? Zeynep, son konuşmasında Sinan’ı yeniden reddetmişti. Sinan, Cengiz’in Zeynep’i kaçırdığını öğrenince neler yapacak?

Anne 29. bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne dizisinin son yayınlanan bölümünde Cengiz, hiç beklenmeyen bir hamle yaparak Şule’nin Turna’yı buradan götüreceği bahanesi ile Zeynep’i bayıltarak kaçırmıştı. Peki, Cengiz’in Zeynep’i kaçırma amacı ne? Cengiz’in asıl derdi en son Sinan’laydı. Sinan ile hesabını görmek için Cengiz, Zeynep’e ne yapacak? Şimdi dizinin sıkı takipçileri Zeynep’e neler olacağını merakla bekliyor. Zeynep’i çok büyük bir tehlike bekliyor. Merak edilen tüm soruların cevapları Anne dizisinin 29. Bölümünde aydınlanacak. Öte yandan Turna ve Hasan’ı Zeynep yokken ne gibi zorluklar bekleyecek? Anne dizisi herkesi ekran başına kilitleyecek 29. Bölümü 23 Mayıs Salı akşamı Star Tv ekranlarında olacak!

ANNE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

ANNE DİZİSİNİN 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Anne dizisinin son yayınlanan bölümünde Gönül Hanım’ın evinde Turna ile Zeynep hasret gidermişlerdi. Ancak Şule de Hasan ve Turna’yı her yerde arıyordu. Bunun için Gönül Hanım’ın evine bile gitmişti. Fakat Şule oraya geldiğinde Zeynep, Hasan ve Turna saklanmışlardı. Şule gittiğinde onları bulamayınca söylene söylene oradan ayrılmıştı. Ancak Zeynep ve çocukları çok büyük bir tehlike daha bekliyordu. Çünkü polis onları her yerde arıyordu. Şimdilik geçici çözümler ile idare etmek durumundaydılar.

Haberin Devamı

Cengiz ise yeni bir işe başlamıştı ve o işe Sinan engel olmuştu. Bu yüzden Sinan’ı tehdit etmişti. Yine de Zeynep ile sorunları olan Sinan, bundan korkmamıştı. Fakat Cengiz’in iş yerini Necmi, yaşadıkları tartışma yüzünden kapattırmıştı. Cengiz bunu da Sinan’ın yaptırdığını düşünüp ona karşı iyiden iyiye bilenmişti. Artık Cengiz, Sinan’dan intikam almak istiyordu.

Cahide Hanım ise yaşadığı vicdan azabına dayanamayıp Gönül Hanım’ın da ısrarı ile Zeynep’e her şeyi anlatmıştı. Zeynep Cahide’den duydukları ve Sinan’ın da ona yalan söylemiş olması ile beraber artık kendisini iyice yalnız hissediyordu. Bu yüzden evi terk etmişti. Onun için hayatta en çok güvendiği insan ona büyük bir yalan söylemişlerdi. Turna ve Hasan ile beraber olan Zeynep, Sinan’dan ayrıldıktan ve Cahide’nin evini de terk ettikten sonra iyice yalnız ve çaresiz kalmıştı. Bu yüzden en iyi yol Turna ve Hasan’ı evlerine götürmekti şimdilik. Fakat Zeynep, onlardan ayrı kalmaya dayanamazdı. Bu yüzden onların peşinden onlara yakın olabileceği bir yere gitmişti. Yani bir süreliğine Ayfer’in evine taşınmıştı. Bu sayede her ihtiyaçları olduğunda Zeynep, Turna ve Hasan’ın yanında olabilecekti. Sinan ise Zeynep’ten ayrılmak istemiyordu. Bu yüzden Zeynep ile konuşabilmek için Ayfer’in evine gitmişti. Fakat Zeynep bir kez daha Sinan’ı reddetmişti. Fakat Sinan gittikten sonra Cengiz hiç beklenmeyen bir hamle yaparak sırf Sinan’dan intikam almak için Zeynep’i kaçırmıştı.

Haberin Devamı