Gazete Vatan Logo

Anne 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Anne dizisi geçmişin aydınlatıldığı 24. Bölümünün ardından 25. Bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin 25. Bölüm fragmanı da seyircileri ile buluştu. Turna ile Zeynep nihayet konuşuyorlar. Ancak Zeynep Turna’dan hiç de beklemediği bir cevap alıyor. Anne dizisinin 25. Bölümü ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili en özel detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Anne 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Zeynep’in Gönül Hanım’ı takip ettikten sonra gittiği evde Turna’yı görmesi ile artık her şey hızlanmıştı. Anne dizisinin yeni bölümünde Zeynep, Şule’nin evine gidiyor ve Turna ile görüşmek istediğini söylüyor. Aynı zamanda kendisine yalan söylediği için ondan hesap da soruyor.

ANNE DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ancak elbette Şule’nin Zeynep’e her zaman olduğu gibi yine istediğini vermeye niyeti yok. Zeynep evden çaresiz bir şekilde çıkarken bir anda karşısında Turna’yı görüyor. Turna’ya durumunu, kendisini hiçbir zaman bırakmak istediğini anlatan ve özür dileyen Zeynep, Turna’dan hiç beklemediği bir cevap alıyor ve adeta yıkılıyor. Çünkü Turna Zeynep’e adının Turna olmadığını Melek olduğunu söylüyor. Böylece Turna Zeynep’e çok kırgın olduğunu ve onunla ilgili her şeyi aklından silmiş olduğunu söylüyor. Bu cevap Zeynep için inanılmaz yıkıcı olsa da Zeynep Turna’yı bulduktan sonra onun gönlünü gerçekten kazanmadan onu bırakacak gibi görünmüyor. Acaba Turna ile Zeynep’in ilişkisi bundan sonra nasıl olacak? Zeynep yeniden Turna’nın kalbine girebilmek için ne gibi yollar izleyecek?

Haberin Devamı

Anne dizisi yeni bölümü olan 25. Bölümü ile 25 Nisan Salı akşamı Star Tv ekranlarında olacak!

Anne 24. Bölümde Neler Olmuştu?

Anne dizisinin son yayınlanan bölümünde dizi ilk olarak Zeynep ile Turna’nın yeniden karşılaşması ile başlamıştı. Sonrasında da son bölümde tamamen geçmişe giderek Zeynep’in komada kaldığı ve iyileştiği süreçlerde neler yaşandığını görmüştü.

Anne dizisinde Zeynep’in komada olduğu ilk zamanlarda aslında her şey oldukça normal ilerliyordu. Zeynep’in annesi de Gönül Hanım da düzenli olarak Turna’yı kontrol altında tutuyorlar hem de annesine para veriyorlardı. Ancak bir gün Şule’nin rahatsızlığından dolayı Cengiz çalıştığı yerden para çalmak zorunda kalınca hepsi şehri terk etmeye ve başka bir yere taşınmaya karar vermişti. Bunun öncesinde Turna da Gönül Hanım’ı bununla ilgili bilgilendirmişti ve Turna Gönül Hanım’a mektup yazacağının sözünü vermişti. Ancak Turna’lar başka bir şehre taşındıklarında Turna’nın yazdığı mektubu Şule, Gönül Hanım’a ulaşmadan yırtıp atmış ve herkesin Turna ile iletişimi tamamen kopmuştu. Özellikle Cahide de sadece Zeynep için Turna’ya sahip çıkmıştı. Ancak onun da kafasında Turna’nın Zeynep’e çok da iyi gelmediği yönünde bazı düşünceler vardı ve en nihayetinde Şule ile bir gün buluştuğunda Şule’nin çok paraya ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine herkese Turna’nın öldüğünü söylemesi gerektiğini dile getirmişti. Böylece bir anlaşma yapılmıştı.

Haberin Devamı

Sonrasında bölümde günümüze geldiğimizde kapıda Turna’yı gören Zeynep bir anda bayılıp yere düşmüştü. Turna ise bu gördüğünün ağırlığından dolayı ağlayarak oradan uzaklaşmıştı.