Gazete Vatan Logo
Magazin Anma töreninde vefasızlık

Anma töreninde vefasızlık

Yeşilçam’ın komedi ustalarından Bülent Kayabaş, savaştığı kolon kanserine yenik düştü. Usta oyuncunun anma törenindeki vefasızlık ise gözlerden kaçmadı.

Anma töreninde vefasızlık

Çarşamba günü uzun yıllardır boğuştuğu kolon kanserine yenik düşerek 72 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Bülent Kayabaş için ilk tören dün Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapıldı. Yaklaşık bir saat süren anma töreninde salonun yarısında fazlası boş kalırken rahmetli sanatçıya yapılan vefasızlık dikkatlerden kaçmadı. Kürsüye çıkarak ilk olarak söz alan Bülent Kayabaş’ın oğlu Ümit Kayabaş duygularını, “Babam benim yol göstericimdi. Türk sineması pırlantı gibi bir kalbi olan cevherini kaybetti” diyerek ifade etti. Eski eşi Nur Sürer ise, “Biz Bülent’le 40 yıl boyunca birbirimizi sevdik. Hala da ben onu sevmeye devam edeceğim. İyi bir oyuncu olmasının yanı sıra çok iyi bir babaydı. Onun sayesinde dünyanın en iyi evladına sahip oldum” dedi.

Ali Poyrazoğlu, “Gündüzleri kemoterapi görüp geceleri de sahneye çıkıyordu. Bülent, çağın değişiminin farkında olan, aydın bir insandı. Değeri sonradan anlaşılacaktır” şeklinde konuştu. Gözyaşların sel olduğu cenaze töreninde ise Aydemir Akbaş, “Bülent nitelikli komedi yapan yegane adamlardan biriydi. Değerini bilemedik. Can dostumu kaybettik” dedi. Bülent Kayabaş’ın naaşı Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

Haberin Devamı