Gazete Vatan Logo

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatı katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın

Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin B Bloku'nun çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

İlk belirlemelere göre, yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenilirken, tedbir amaçlı B Bloku'ndaki hastaların diğer bölümlerdeki polikliniklere aktarıldığı belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin, yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Bu arada, kentteki çok sayıda çekicinin, hastane bahçesinde park halinde bulunan araçların kaldırılması için bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Sağlık Bakanlığı, Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hastanın, yangın nedeniyle hastane içerisindeki başka bölümlere nakledildiğini bildirdi

Yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada, "Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hasta hastane içerisindeki başka bölümlere tahliye edilmiştir. İhtiyaç duyulması halinde çevredeki hastanelere nakilleri sağlanacaktır." bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Ankara Numune Hastanesi’nin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin SAAT 10.00 sıralarında çıkan yangın, 1,5 saat süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürüyor.