Gazete Vatan Logo

Ankara'da vatandaşlar zırhlı araçlar ile fotoğrafı çektiriyor

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Jandarma Genel Komutanlığı yakınında yol kenarına terk edilen zırhlı personel taşıyıcıları inceleyen vatandaşlar Türk bayraklarıyla fotoğraf çektirdi

Ankara'da vatandaşlar zırhlı araçlar ile fotoğrafı çektiriyor

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında kullanılan ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Jandarma Genel Komutanlığı yakınında yol kenarına terk edilen zırhlı personel taşıyıcılarını (ZPT) gören vatandaşlar, araçları inceleyip Türk bayraklarıyla fotoğraf çektiriyor.

Darbe girişimlerinin olumsuz sonuçlanacağını anlayan askerler, kullandıkları araçları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Jandarma Genel Komutanlığı yakınında terk ederek kaçtı.

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda da 5 tane ZPT terk edilmiş şekilde cepte duruyor.

Kapıları açık araçları inceleyen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla araçların üzerine çıkarak fotoğraf çektiriyor.

Bir grup polis de araçlardaki askeri malzemelerin çalınmaması için taşıyıcıların çevresindeki bekleyişi sürüyor.

ASKERİ TIR'LARLA KIŞLALARINA DÖNDÜLER

Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğünün bahçesindeki tanklar ise askeri tırlarla kışlaya çekildi. Ankara Emniyet Müdürlüğünün bahçesindeki 5 tank, askerler ve polisler eşliğinde 5 ayrı tıra yüklendi. Ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, tırları, alkışlarla ve darbe karşıtı sloganlar atarak kışlaya uğurladı. Tankları taşıyan Türk bayraklı tır konvoyuna, polis ve askeri araçlar da eşlik etti. Tankları taşıyan konvoy, daha sonra General Eşref Akıncı Kışlası'na giriş yaptı.

Haberin Devamı