Gazete Vatan Logo

Ankara'da markete molotoflu saldırı

Başkent’te yüzü maskeli 2 şahıs, bir markete molotof kokteylleriyle saldırdı. Saldırı anında markette bulunan 2 kişi yaralandı.

Ankara'da markete molotoflu saldırı

Olay, saat 20.30 sularında Mamak ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli 2 şahıs, Tıp Fakültesi Caddesi üzerinde bulunan Tuzluçayır İlkokulu’nun karşısındaki markete molotof kokteylleriyle saldırdı. Saldırı sırasında markette alışveriş yapan müşteriler ve market çalışanları paniğe kapıldı. Saldırganlar, markete 4 adet molotof kokteyli attıktan sonra kaçtı. Saldırı sonucu markette kasiyer olarak çalışan bir kadın ve alışveriş yapan bir müşteri yaralandı. Olayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük çaplı yangını kısa sürede söndürdü. Markette bulunan müşteriler ve çalışanlar, tahliye edildi. Sağlık ekipleri, hafif şekilde yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırdı.

“ÇOK KÖTÜYDÜ, BÖYLE OLMASIN ARTIK”

Saldırı anını gören bir esnaf, “2 tane çocuk ellerindekileri atıp gitti. Markette çalışan Burcu isimli bir çocuk hastaneye gitti, bir de müşteri vardı o da gitti, yazık kötü oldular. Saldırıdan sonra bizim camlar çok sallandı. ‘İndi camlar’ dedim ama bir şey olmadı. Çok kötüydü, böyle olmasın artık. İnsanlara yazık, bizlere yazık, böyle olmaması lazım. Allah kimseye göstermesin” diye konuştu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı