Gazete Vatan Logo

ANINDA DOLGUN VE DİK GÖGÜSLER

Dünya modasına ve kadın giyimine yön verecek büyük yenilik, BARE*UP dünya ile aynı anda Türkiye’de

Bare*up ülkemize getiren Bare*up Fashion&Care Türkiye halkla ilişkiler müdürü Asena Şinik kadın giyimindeki bu devrimi anlatırken “ Değişen zaman ve çağın gereklilikleri kadının ihtiyaçlarını da değiştirip şekillendiriyor. Kadınlar yaşamlarının her alanında rahatlıklarından, hijyenden ve sağlıklarında taviz vermeden taşıması kolay , kullanımı pratik ve şıklıklarını arttıran Bare*up gibi yenilikler istiyor.

Bare*up hakkında bilgilendirmeye devam eden Asena Şinik “Sadece birkaç saniyede Bare*up ile daha dik , daha dolgun ve şekli gözel göğüsler mümkün. Pratik kullanımı, şeffaf yapısı , hijyenik dokusu ile kadınların sütyene olan zorunluluklarını ortadan kaldırarak özellikle yaz günlerinde kadınların çantasından eksik olmayacak bir yeniliği ülkemize getirdik. “ dedi.

“ Güzellik önemlidir ve her kadının hakkıdır. Bare*up ile güzel göğüsler büyük maliyetli ameliyatlara gerek kalmadan tüm kadınlarımız için mümkün” diyerek sözlerine son verdi.

Bayan giyiminde ve günlük yaşamında büyük bir yenilik ve kolaylık olan şeffaf göğüs kaldırma bantı Bare*up hakkında DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN .

Haberin Devamı