Gazete Vatan Logo

AngliaRuskin Üniversitesi

AngliaRuskin Üniversitesi Boğaziçi Grup ile yaptığı işbirliği sayesinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uzaktan eğitim fırsatı sunmaktadır.

AngliaRuskin Üniversitesi

İngiltere'nin en köklü üniversitelerinden biri olan AngliaRuskin Üniversitesi 1858 yılında kurulmuştur. İlk dönemlerinde sanat okulu olarak hizmet veren üniversite; bugün 177 ülkeden 35.000 öğrenci ile İngiltere’nin en büyük üniversitelerinden biri haline gelmiştir.

AngliaRuskin Üniversitesi; Cambridge, Chelmsford, Londra ve Peterborough olmak üzere dört ana kampüsten oluşmaktadır.

1992 yılından bu yana sağlık ve sosyal bakım alanlarında ilerleme sağlamış, 2015 yılında, Londra kampüsünde iş, hukuk ve finans alanlarında lisans ve lisansüstü eğitim verilmeye başlanmıştır.

Ayrıca bilgisayar ve teknoloji, mühendislik, hukuk, işletme, ekonomi, yaşam bilimleri ve daha birçok dalda kurs olanakları da sunulmaktadır.

Bugün, AngliaRuskin Üniversitesi Boğaziçi Grup ile yaptığı işbirliği sayesinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uzaktan eğitim fırsatı sunmaktadır.

Uzaktan eğitim, zaman ve mekandan tamamen bağımsız, öğrenci ve öğretim üyelerinin kampüste
bulunma zorunluluğu olmadan, derslere katılabildiği bir uygulamadır.

Haberin Devamı

Mevcut bilgisayar teknolojileri vasıtasıyla, canlı, görüntülü, sesli ve interaktif olarak derslerin işlendiği; katılımcının istediği zaman tekrar izleyebileceği/görüntüleyebileceği, kaynak bilgilerine ulaşabileceği, akılcı, çağdaş, yenilikçi bir eğitim sistemidir.

Uzaktan online eğitim ile, yurt dışına gitmeden, iş hayatına ve özel yaşantıya ara vermeden, üniversite sınavı zorunluluğu olmaksızın İngiltere Cambridge‘de bulunan AngliaRuskin Üniversitesi'nden YÖK tarafından tanınan diploma sahibi olabilirsiniz.

İngiltere eğitim sistemi gereğince, AngliaRuskin Üniversitesi öğrencileri hiçbir dersten sınava tabii tutulmazlar. Mezuniyet için gereken ders başarı sistemi, öğrencinin sunduğu ödev ve projelerle değerlendirilir.

Lisans Bölümleri ve Ücretleri

İşletme 5.750 £
Pazarlama 5.750 £
Uluslararası Ticaret Hukuku 6.450 £
Uluslararası Muhasebe 5.900 £

Yüksek Lisans Bölümleri ve Ücretleri

Pazarlama ve İnovasyon 4.600 £
İşletme 4800£
İnsan Kaynakları Yönetimi 4.900 £
Uluslararası Ticaret Hukuku 6.450 £
Muhasebe ve Finans 4.900 £

Haberin Devamı

MBA Ücreti

Master Business Adminatin 4.800 £