Gazete Vatan Logo
Magazin Angelina- Brad aşkı böyle bitmiş

Angelina- Brad aşkı böyle bitmiş

Brad Pitt’in, en büyük evlatlık oğulları Maddox’la içkili bir haldeyken kavga ederek ona şiddet uyguladığı iddia edildi. Angelina Jolie’nin, bu olay sonrası boşanma kararı aldığı belirtildi.

Angelina- Brad aşkı böyle bitmiş

ABD basını, Brad Pitt’in, Fransa’dan Minesota’ya seyahat etikleri sırada, özel jette sarhoş olup en büyük oğulları Maddox’a fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla FBI’ın inceleme başlattığını yazdı. İddiaya göre 52 yaşındaki aktör, kontrolden çıktı ve 15 yaşındaki oğluyla kavga etti.

Özel jet, yakıt ikmali için havalimanına indiğinde de Pitt’in öfkeli olduğu gözlendi. Bu olayın Angelina Jolie’nin boşanma kararını tetiklediği düşünülüyor.

Los Angeles Çocuk ve Aile Departmanı'nın, Jolie-Pitt ailesini inceleme altına aldığı belirtildi. Aynı zamanda FBI’ın da olay uçakta yaşandığı için soruşturma başlattığı öğrenildi. Olay günü bir polis arabasının Jolie-Pitt ailesinin evinin önünde durduğu iddia edildi.

"ANLAŞMAZLIK VARDI"

Ailenin evinden iki çalışan sessizliğini bozarak The Sun’a konuştu. Çalışanlardan biri, “En büyük oğlanla bir anlaşmazlık vardı” dedi. “Kavganın uçak havalanmadan önce başladığını biliyorum” diyen çalışan, “Bu bir ergen, hormonları hareket halinde. Sekiz kişiyi bir tüpün içine koyuyorsunuz ve onları 12,5 saat havada tutuyorsunuz, bir de bu olayı ekleyin, işte olay bu" ifadelerini kullandı.

KAMBOÇYA'DAN EVLAT EDİNDİ

Haberin Devamı

41 yaşındaki Jolie, henüz Pitt’le birlikte olmaya başlamadan önce oğlu Maddox’u Kamboçya’da evlat edindi. Brad Pitt, Angelina Jolie’yle birlikte olmaya başladıktan sonra çocukları nüfusuna geçirdi ve çocuklar Jolie-Pitt soyadını taşımaya başladı.