Gazete Vatan Logo

Android için en iyi fotoğraf paylaşım uygulamaları

En iyi 10 Android fotoğraf uygulaması haberimizde!

Android iOS mobil işletim sistemini de geride bırakarak en popüler uygulama haline geldi. Bin bir çeşit uygulamanın bulunduğu Google Play'de fotoğraf paylaşım uygulamaları neredeyse mobil market üzerinde en çok değer kazanan bir kategori olmayı başardı.

Android ve iOS için çok kullanışlı olan bu uygulamalar kullanıcılar tarafından çok sevildi ve oldukça çok indiriliyor. Android için fotoğraf filtreleme aracı olarak şuan itibariyle en iyi Instagram görülüyor.

Ancak Android üzerinde şuan için Instagram harici fotoğraf düzenleyici farklı araçlarda mevcut. Kullanıcılar çektikleri fotoğrafları genellikle uygulama üzerinden değil Facebook, Twitter ve Google + gibi sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Bu işlemi sadece bir uygulama ile yapabiliyorsunuz.

Sonraki sayfalarda Android cihazlar için en iyi fotoğraf uygulamalarını inceleyebilirsiniz.

Instagram

100 milyon kullanıcı Instagram'a bayılıyor! Android cihazınızda nefis fotoğraflar oluşturup paylaşmanın ücretsiz, eğlenceli ve basit yolu.

Mobil fotoğraflarınıza yepyeni bir ruh katmak için nefis filtre efektlerinden birini veya tilt-shift bulanıklık efektini seçin. Sıradan kareleri arkadaşlarınız ve akrabalarınızla paylaşacağınız sanat eserlerine dönüştürün.

Fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla basit bir fotoğraf akışında paylaşın ve arkadaşlarınızın fotoğraflarını tek bir tıklamayla takip edin. Her gün Instagram'ı açtığınızda, en yakın arkadaşlarınızdan ve dünyadaki yaratıcı insanlardan yeni fotoğraflar göreceksiniz.

Fiyat: Bedava

İşletim Sistemi: 2.2 ve üstü

Market Link: Instagram

EyeEm

Fotoğraflarınızı paylaşmak ve yeni yerler keşfetmek istiyorsanız EyeEm size uygun bir uygulama olabilir. Bulunduğunuz yerlere ve beğenilerinize göre albümler yaratabileceğinizi bu uygulamada size benzer beğenileri olan kişilerle arkadaşlık kurabiliyorsunuz. Böylelikle kişisel zevklerinize uygun yeni yerler keşfedebiliyorsunuz.

Uygulamada bulunan 14 filtre ve 12 fotoğraf çerçevesiyle fotoğraflarınıza bambaşka bir boyut kazandırabilirsiniz.

Facebook ,Twitter, Flicker ve Foursquare gibi sosyal sitelerde fotoğraflarınızı kolayca paylaşabilirsiniz.

Fiyat:Bedava

İşletim Sistemi: 2.2 ve üstü

Market Link: EyeEm

Flickr

Flickr, dünyanın önde gelen fotoğraf yükleme ve paylaşmasitelerinden biri. Android cihazlar için hazırlanmış resmi Flickr uygulaması ile Flickr hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızla ilgili çeşitli işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Yenilenmiş fotoğraf yükleme sistemi sayesinde dilediğiniz boyutta fotoğrafı sisteme kayıt edebilir, arkdaşlarınız ile anında paylaşımda bulunabilirsiniz.

Fiyat: Bedava

İşletim Sistemi: 2.1 ve üstü

Market Link: FlickrBR

LiveShare

Sosyal ağlarda fotoğraflarınızı herkesle paylaşmaktan sıkıldıysanızLiveShare size yeni bir alternatif sunuyor. Servis ile grup oluşturarak samimi arkadaşlarınız arasında özel fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Fotoğrafların halka açık olup olmayacağı ise tamamen size bırakılmış durumda. İster albümleri halka açarak istediğiniz sosyal ağda paylaşın, ister özel grubunuzla size özel albümler oluşturun.

LiveShare ile hazırladığınız albümlere yorum ekleyebilir, not verebilir ve istediğiniz kadar kişiyle paylaşabilirsiniz.

Fiyat:Bedava

İşletim Sistemi: 2.1 ve üstü

Market Link: LiveShare

Path

Path, hayatı yakın arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabileceğiniz kişisel bir sosyal ağdır. Güzel tasarıma ve duyarlılığa odaklanan Path 5 yıldız aldı ve milyonlarca insan tarafından seviliyor.

Yüksek kalitede fotoğraflar çekip, videolar kaydedip bunlara lensler ekleyebilir, arkadaşlarınızla bulunduğunuz mekanları kaydedebilir, düşüncelerinizi paylaşabilir ve gerçekten önemsediğiniz insanlarla iletişimde kalabilirsiniz. Hepsi hızlı ve kusursuz bir arayüzden! İçerik paylaşmak için tek bir tuş, tüm arkadaşlarınızın aktivitelerini takip etmek için tek bir ekran.

Facebook, Twitter, Tumblr ve Foursquare gibi ağları da kullanmak istenyeler; bulunduğunuz yeri, fotoğraflarınızı, videolarınızı, blog yazılarınızı ve tweetlerinizi Path'ten bu ağlara direkt gönderebilirsiniz.

Fiyatı:Bedava

İşletim Sistemi: 2.1 ve üstü

Market Link: Path

Photobucket

Çevrim içi ortamda ücretsiz olarak video ve resimleri barındırma hizmeti veren Photobucket internetin ve mobil marketin en bilinen servislerinden. Resim ve video yüklemek için kayıt zorunluluğu bulunan servis, ücretsiz kullanıcılar için sınırlı bir alan ve sınırlı bant genişliği veriyor. E-posta adresiyle kayıt dışında Facebook ve Twitter hesaplarınızla otomatik olarak servise bağlanabilirsiniz.

Fiyatı: Bedava

İşletim Sistemi: 1.5 ve üstü

Market Link: Photobucket

Snapr

Fotoğraf paylaşımın en güçlü servislerinden. Resimlerinizi yükledikten sonra çeşitli sosyal medya ağlarında paylaşabilirsiniz. Nerede olursanız olun hızlı bir şekilde paylaşabileceksiniz. Web sitesi arayüzü ile mükemmel ve size yeni bir nesil fotoğraf paylaşım uygulaması sunuyor.

Fiyatı: Bedava

İşletim Sistemi: 2.2 ve üstü

Market Link: Snapr

Streamzoo

Streamzoo, ücretsiz olarak gözlerinize hitap edebilecek fotoğraflar oluşturmanıza ve arkadaşlarınız ile paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Sunduğu filtreler ve özellikleri bakımından Instagram alternatifi olarak görebileceğimiz uygulama ile yapabileceklerinizi sınırı bulunmuyor. Uygulamanın esas amacı ise bir fotoğraf sosyal ağı oluşturmak.

Fiyatı: Bedava

İşletim Sistemi: 2.1 ve üstü

Market Link: Streamzoo

Epicons

Epicons, yeni ve farklı bir resim paylaşım servisi. Resim paylaşanlar akıllarında kalan anılarını fotoğraflarla eşleştirerek bir arşiv hazırlamaktalar. Bu albümler her profilde yer almakta ve yayına alındığında diğer üyelerle paylaşılmakta. Yüksek çözünürlüklü resimlere izin vermesi ve basit bir yapıda kullanıcıyı rahat ettirmesi sebebiyle kullanılırlığı yüksek bir servis ve bu servisin Android için geliştirilmiş resim paylaşım uygulamasıdır.

Fiyat: Bedava

İşletim Sistemi: 2.2 ve üstü

Market Link: Epicons

Pick

Pick, Intagram alternatifi diyebileceğimiz fotoğraf düzenleme ve paylaşma uygulamasıdır. Çektiğiniz fotoğraf üzerinde belirli işlemler uygulayabilir, filtreler uygulayabilir ve tamamiyle fotoğrafı manipüle edebilir, yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Yaptığınız çalışmayı sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Fiyatı: Bedava

İşletim Sistemi: 2.1 ve üzeri

Market Link. Pick



KAYNAK : Teknolojioku.com - Android için en iyi fotoğraf paylaşım uygulamaları

Haberin Devamı