Gazete Vatan Logo

Android 5.0 çalıştıran Xperia Z3'ün görüntüleri yayınlandı

Android 5.0 sonrası Xperia Z3 nasıl görünecek?

Android 5.0 çalıştıran Xperia Z3'ün görüntüleri yayınlandı

Sony Android 5.0 Lollipop’la çalışan Xperia M4 Aqua ve Xperia Z4 Tablet modellerini Dünya Mobil Kongresi’nde resmen duyurdu. Japon üretici Lollipop ile çalışan ilk cihazları duyurdu duyurmasına fakat Android 5.0 güncellemesi uzun bir süredir onaylanan Xperia Z serisi cihazlar için henüz güncelleme dağıtımını başlatmış değil.

Xperia Z3 için Android 5.0 güncellemesi çeşitli sertifikalardan geçti ve güncellemenin her an dağıtılması bekleniyor. Güncelleme sonrası telefonda yaşanacak değişimleri merak ediyorsanız Dünya Mobil Kongresi’nde gelen yeni görüntüler bu merakınızı giderecektir.

İtalyan menşeli spazioitech.it sitesinin YouTube kanalıyla yayınladığı kısa inceleme videosunda Android 5.0 çalıştıran Xperia Z3’ü görüyoruz.

Android 5.0 sonrası Sony mevcut arayüzü büyük oranda koruyor. Bazı uygulama simgeleri makyajdan geçerken; yeni bildirim stili, değişime uğrayan hızlı ayalar menüsü, yeniden tasarlanan son uygulamalar menüsü, Android 5.0 Lollipop ile uyumlu hale getirilen sanal butonlar ilk bakışta göze çarpan yenilikler.

Haberin Devamı

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Android 5.0 yüklü Xperia Z3’ün video ve fotoğraflarına göz atabilirsiniz.








KAYNAK : Teknolojioku.com - Android 5.0 çalıştıran Xperia Z3'ün görüntüleri yayınlandı

Huawei Ascend Mate 7, Oppo N3 ve Oppo Find 7 fotoğraf karşılaştırma testi