Gazete Vatan Logo
Magazin Anam 300 lira bulsa...

Anam 300 lira bulsa...

Volkan Konak, Kuruçeşme Arena'da verdiği konserde izleyenleri kahkahaya boğdu

Kuzey’in oğlu Volkan Konak, Turkcell Kuruçeşme Arena’da hem 23.59’dan sonraki ses yasağına tepki gösterdi hem de esprileriyle hayranlarını kahkahaya boğdu. İşte konserden notlar:

* İlk şarkısını söyledikten sonra katılımcılarına seslenen Volkan Konak, ‘millet desibel görsün basın ıslığı’ diyerek 23.59 sonra gelen müzik yasağı hakkında ilk çıkışını yaptı. Saat 24.00’e doğru iyice sinirlenen Konak ‘Ben saate göre müzik yapmıyorum, mekan benim olsa devam ederdim denizden gelip ses ölçelenleri denize atıp, aletlerini de biryerlere yerleştirirdim. Bu yasak devam ettikçe bir daha Kuruçeşme’ de sahne almayacağım, beni mazur görün bu duruma getirenler utansın’

dedi.

* Kendisi için ‘300 liralık’ uşak diyen sanatçı ‘Anam bana hamile kaldığında, bu da kız olur diyerek aldırmak istemiş.Doktor 300 lira deyince, anam ‘Neee doğururum daha iyi’ diyerek beni çöp kutusundan kurtarmış dedi.

* Katılımcılara ‘Biz olmasak kime gülecekseniz diye seslenen Konak ‘Teyzem pazara çıkıyor soruyor marul kaça; cevap 1 lira. Peki kıvırcık kaça, 1.5 lira... Sen mi kıvırıyorsun marulları işçilik parası mı diyor’ diye anısını paylaşınca Arena kahkahaya boğuldu.

* Konak, ‘Türkiye garip bir ülke vatan haini olarak suçladığımız Türkiye’nin en büyük şairi Nazım Hikmet’in 1959 senesinde yazdığı Kuva-i Milliye şiirini söylemek istiyorum’ dedikten sonra kendisinin dört kahramanınını sıraladı. Deniz Gezmiş, Nazım Hikmet, Uğur Mumcu ve Bülent Ecevit’e hayran olduğunu belirten Konak hepsini niye sevdiğimi saatlerce anlatırım sadece Bülent Ecevit’i sormayın o farklıydı ya seviyorum işte’ dedi.

Haberin Devamı