Gazete Vatan Logo
Magazin Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Atv'nin yeni sezon dizisi Analar Ve Anneler dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan Analar Ve Anneler son bölümde Zeliha'nın hapisten çıkması düzeni bozdu Kader, Murat'ı bırakmak niyetinde değil. Peki Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kısa sürede dizi severlerini gönlünü fetheden Analar ve Anneler 6. bölümü ile ekran macerasını sürdürmeye devam etti. Başrollerini Okan Yalabık, Sinem Kobal, Hazal Ergüçlü'nin paylaştığı yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin Analar ve Anneler dizisinin son bölümünde olayların üzerinden 5 yıl geçti, Zehra cezaevinden çıktı. Peki, aradan geçen yılların ardından Zehra'yı neler bekliyordu? Olayların ardı arkasının kesilmediği dönem dizisi Analar ve Anneler 6. bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Atv ekranlarındaydı!

Dün akşam yayınlanan son bölüm ardından Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı mı henüz yayınlanmadı Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkum olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider.
Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır. Kader, geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur.
Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.
KIVANÇ KASABALI ANALAR VE ANNELER'DE..
Başrollerini Okan Yalabık, Sinem Kobal, Hazal Ergüçlü'nin paylaştığı yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu dizide Yakışıklı oyuncu Kıvanç Kasabalı, ATV ekranlarında yayınlanan Analar ve Anneler'in kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı