Gazete Vatan Logo
Magazin Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Analar Ve Anneler 7. bölümde Zeliha ve Murat karşılaşıyor. Peki bu karşılaşmada neler yaşanacak. Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Analar Ve Anneler 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizinin 7. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

Analar ve Anneler 7. yeni bölümü ile 3 Aralık Perşembe saat 20:00'da ATV ekranında..

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkum olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider.
Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır. Kader, geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur.
Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı