Gazete Vatan Logo

Anadolu Yakasının Yeni Yıldızı Kartall Mesa

KARTALL MESA projesi, gerek konumu, gerekse mimarisi ile ayrıcalık yaratıyor.

Türkiye’de konuta yaklaşımı tamamıyla değiştirerek, insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alan MESA, yeni projesi KARTALL MESA’yı hayata geçiyor. Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kartal’da başlatılan KARTALL MESA projesi, gerek konumu, gerekse mimarisi ile ayrıcalık yaratıyor.


Kentsel dönüşüm merkezi ilan edilmesiyle birlikte, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi olarak adlandırılan Kartal, prestijli projelere ev sahipliği yapıyor. MESA tarafından hayata geçirilen KARTALL MESA projesi, Kadıköy – Kartal metrosu ve Adalet Sarayı’nın hizmet vermeye başlamasıyla önemi daha da artan Kartal’a değer katıyor.

Proje hakkındaki tüm detaylar için tıklayın!


Eşsiz manzarası ile nezih bir yaşamın adresi


Konumu ve fark yaratan mimarisiyle öne çıkan KARTALL MESA sosyal donatı olanaklarının yanında dairelere özel kat bahçeleri ile yaşama keyif katan ayrıntıları beraberinde sunuyor. Her ayrıntısına MESA güvencesi yansıyan KARTALL MESA, 1+1’den 5+1’e kadar zengin daire seçenekleri sunuyor.


Hem yatırım için, hem de yaşamak için ideal bir fırsat sunan KARTALL MESA, eşsiz adalar ve deniz manzarası ile de nezih bir yaşam alanı sunuyor. Yatırıma yönelik ödeme planları ile müşterisine daha sözleşme aşamasında kazandırmaya başlayan KARTALL MESA, her geçen gün artan taleple Anadolu Yakası’nın yeni merkezi Kartal’ın yükselen değeri olmayı başardı.

Haberin Devamı

Kartall Mesa hakkında tüm detaylar burada!