Gazete Vatan Logo

Anadolu'nun E-Kaplanı Tozlugiyim.com.tr

Teknoloji çağının getirdiklerine uygun olarak alışveriş alışkanlığımız da değişiyor.





Son yıllarda ticaretin her alanında kendisine daima yer bulan Anadolu Kaplanları, bu kez E-kaplan olarak karşımıza çıkıyor.

Karadeniz Bölgesi’nin tanınmış firması Tozlu’nun yalnızca 15 ay önce başlattığı e-ticaret yatırımı tozlugiyim.com.tr, kısa süre içinde bayan giyim sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen internet yatırımı oldu…


‘Artık Daha Fazla Ödeme! ’ sloganı ile yola çıkan tozlugiyim.com.tr, 15 ay önce 3 kişi ile başladığı internet operasyonlarına bugün 140 kişiyi aşan insan kaynağı ile devam ediyor. Aylık ortalama 3 milyon ziyaretçi çeken sitenin %95 kullanıcısı ise kadınlardan oluşuyor. Hemen hemen her giyim tarzından kadının aradığını rahatlıkla bulabildiği tozlugiyim.com.tr her gün yeni ürünler ile kullanıcısının karşısına çıkıyor.

Günde 10 bin sipariş!

Türkiye’nin her köşesine gönderim gerçekleştirdiklerini belirten firma yetkilileri, geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde günde ortalama 10.000 sipariş çıkışı gerçekleştirdiklerini ve öncelikli satış gerçekleşen illerin, sırasıyla İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir ve Diyarbakır illeri olduğunu, yakın zamanda yurt dışı satışlarını da başlatarak operasyon ağını genişletmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

www.tozlugiyim.com.tr

Haberin Devamı