Gazete Vatan Logo

Anadolu Efes’in eski yıldızı öldürüldü

2016-2017 sezonunda Anadolu Efes’in yıldızlarından biri olan ABD’li Tyler Honeycutt polisle girdiği çatışma sonucu hayatını kaybetti.

Anadolu  Efes’in eski  yıldızı öldürüldü

Daha önce Anadolu Efes’te de forma giyen 27 yaşındaki ABD’li basketbolcu Tyler Honeycutt’ın, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Los Angeles şehrinde Sherman Oaks bölgesinde polisle çatışmaya girmesinin ardından kendini evine kapattığı bildirildi. Ünlü basketbolcunun kendini kapattığı evinde polise karşı barikat kurduğu, ardından evde ölü bulunduğu ifade edildi. Los Angeles Polisi, polisle çatışmaya giren kişinin evinde ölü bulunduğunu duyurdu ancak kişinin kimliğine ilişkin bir açıklamada bulunmadı. ABC7’nin haberine göre şüphelinin annesi polisi aradı ve onlara oğlunun “dengesiz” davranışlarda bulunduğunu söyledi. Polisin eve varması üzerine şüpheli ve polis arasında çatışma çıktı.

Kariyerinde daha önce Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets formalarını giyen 2,03 metre boyundaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini İsrail’in Nes-Ziona takımında yaşamıştı. Son olarak Rusya’nın Khimki takımında oynayan ABD’li oyuncu, burada bir de ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra Anadolu Efes’e transfer olmuş ve sonrasında tekrardan Khimky’e geri dönmüştü.

Haberin Devamı