Gazete Vatan Logo

Amsterdam’dan sonra Avrupa’ya yayılıyor

Corendon, Avrupa’da otel yatırımlarına hız verdi. Türkiye’de 5, Hollanda’da 2 oteli bulunan grup, Amsterdam, Barselona ve İbiza’da yeni yatırımlar yapacak.

Hollanda ve Türkiye’de faaliyet gösteren, bünyesinde kendisine ait tur operatörü ve havayolu şirketi olan Corendon Turizm Grubu, Avrupa’da yatırımlarına devam ediyor. Türkiye’de Bodrum, Çeşme ve Antalya’da 5 oteli, Avrupa’da Amsterdam’da 2 oteli bulunan grup, Amsterdam, Barselona ve İbiza’da yeni otel yatırımı yapmak için anlaşmalarını tamamladı.
Amsterdam’ı üçlüyor
Corendon Turizm Grubu’nun kurucularından Atılay Uslu, Amsterdam’da üçüncü otellerini açacaklarını belirterek, “Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın yakınında bir binayı Aralık ayında 15.5 milyon euroya satın aldık. Sony kiracımız olarak binada faaliyet gösteriyor. Anlaşmaları bittiğinde binayı 560 odalı otel yapacağız” diye konuştu.
Amsterdam’daki mevcut otelleri hakkında bilgi veren Uslu, şunları söyledi: “19’uncu yüzyıldan kalma tarihi bir manastır binası olan The College Hotel, Ekim 2014’te bünyemize geçti. Binayı, tarihi dokusu bozulmadan 40 odalı 4 yıldızlı butik bir otele dönüştürdük.Amsterdam’daki ikinci otelimizi Şubat ayında açtık. New-West bölgesinde 4 yıldızlı Vitality Hotel’de 263 oda yer alıyor.”
Uçak odaya indi
CORENDON Turizm Grubu’nun Amsterdam’daki ikinci oteli Vitality Hotel’in bir odasında gerçek bir uçak bulunuyor. 737 Cockpit Suite adı verilen oda, 120 metrekare büyüklüğünde ve otelin 7. katında bulunuyor. Corendon grubuna ait olan ve uçuş ömrünü tamamlayan Boeing 737 tipindeki uçağın gövdesi, otel odasına yerleştirilmiş. Odanın fiyatı 700 euroyu buluyor.

Haberin Devamı