Gazete Vatan Logo

Ameliyatsız tekniklerle genç görünün

Yeni yıla daha güzel girmek istiyorsanız dermatolojinin size sunduğu ameliyatsız tekniklerden faydalanabilirsiniz.

Ameliyatsız tekniklerle genç görünün

Cerrahi olmayan teknikler ile güzelleşmeye talebin son yıllarda arttığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Fügen Erdoğan Çekin, “Bu uygulamaların avantajlarını ortalama 15 20 dakika arasında gerçekleştirilerek yine ortalama 1- 2 gün içinde iyileşilmesidir” diyor.

Cilt gençleştirme

Botoks ve dolgu malzemeleri ile daha genç bir görünüme kavuşulabilir. Özellikle yüzün üst kısmında tercih edilir. Kas hareketi ile oluşan kırışıklıklarda botoks uygulanması ile tamamına yakın oranda kırışıklıklarda azalma meydana getirir.

Mezoterapi/Mezolifting

Erken yaşlarda çoklu vitamin enjeksiyonları tercih edilirken ileri yaşlarda somon, havyar ve son zamanlarda kollajen enjeksiyonu ile sağlıklı, parlak ve nemli ciltler elde edilmektedir. Boyun bölgesine yapılan uygulamalar oldukça başarılıdır.

Ameliyatsız yüz germe

Özellikle sarkmaları çok yoğun olan hastalara eriyen ve erimeyen iplerle yüz asma yapılır. İşlem sonrası belirgin düzelme gözlenirken 3. ayda maksimum etki ortaya çıkar. Bu yöntem dünyada neredeyse ameliyata eşdeğer kabul edilir. Etkisi 1-2 yıl devam etmektedir.

Haberin Devamı