Gazete Vatan Logo

Ameliyatsız kurtuldu!

Bel fıtığı sebebiyle Çorum’dan Bursa’ya gelen 39 yaşındaki ev hanımı Funda Demirer, manipülasyon tedavisiyle kısa sürede eski sağlığına kavuştu.

Şikayetlerinin bel ağrısıyla başladığını ve önceleri pek önemsemediği ifade eden 39 yaşındaki ev hanımı Funda Demirer, "Doktora gitmedim. Sonra sağ bacağımda ağrı hissetmeye başladım. Eşimin ısrarı üzerine Çorum’da özel bir hastaneye gidip muayene oldum. Orada bana bel fıtığı ve felç teşhisi kondu. Hemen acil ameliyat olman gerekiyor dediler. Yüzde bir kurtulma şansım olduğunu söylendi. Doktor Ali Bey’i daha önceden arkadaşlarımdan duymuştum ve internete girip hakkında bilgi edindim. Kendisine ulaşıp Bursa’ya geldim. 9 seans manipülasyon tedavisi oldum. Bir buçuk ay içerisinde şu an çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Şu an çok huzurluyum ve çok mutluyum" diye konuştu.

Ameliyatsız ve ilaçsız olduğu için bu tedaviyi herkese tavsiye eden Demirer'in eski sağlığına kavuşmasında etkili olan manipülasyon hakkında bilgi veren Uzman Dr. Ali Şahabettinoğlu, "Manipülasyon tedavisi sayesinde bel ve boyun fıtığı olan hastaların yüzde 98’i ameliyatsız iyileşebilir. Funda hanım ilk geldiğinde belinde ve bacağında şiddetli ağrıları vardı. Şikayetleri oldukça ilerlemiş durumdaydı. Kendisine bazı doktorlar ameliyatı tavsiye etmiş. Ama ameliyatsız düzelebileceğini söyledik. Haftada 2 seans olarak toplam 9 seans tedavi uyguladık. Şimdi daha rahat yürüyebiliyor ve gezebiliyor. Eski ağrılarından eser kalmadı. Gün geçtikçe daha da iyi olacak" dedi.

BAŞARI ORANI YÜZDE 98

Haberin Devamı

Manipülasyonun oldukça etkili bir tedavi yöntemi olduğunu kaydeden Şahabettinoğlu, belden bacağa yayılan ağrının bel fıtığına, boyundan kola, ele vuran ağrının ise boyun fıtığına yol açabileceğini söyledi. İyi bir muayene ve MR tetkikleri neticesinde uygun tedavinin yapılabildiğini belirten Şahabettinoğlu, "İlaç ve istirahat tedavisinin yetersiz kaldığı durumlarda fizik tedavisi gereklidir. Bu yöntemle tedavi, ellerle rahatsızlığın olduğu bölgeye bir takım germe ve bastırma tedavisi uygulanarak yapılıyor. Türkiye'de az sayıda uzman doktor bu tedaviyi uyguluyor. Bunlar hastanın ve hastalığın durumuna göre seanslara bölünüyor. Bel ve boyun fıtığında tedavinin başarı oranı yüzde 98'dir" diye konuştu.

Haberin Devamı