Gazete Vatan Logo

Amasra'da tur otobüsü devrildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde, tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, aralarında 5 çocuk ve bir bebeğin de bulunduğu 54 kişi yaralandı.

Uğur Gümüşsoy yönetimindeki yerli turistleri taşıyan bir turizm firmasına ait tur otobüsü, ilçeye bağlı Bozköy mevkisinde şarampole devrildi. Kazada, otobüste bulunan 5 çocuk ve bir bebek olmak üzere toplam 54 kişi, yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ve yoldan geçen araçlarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

YARALILARDAN 6'SI IRAKLI

Bartın Valisi İsa Küçük, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve Sağlık Müdürü Osman Nacaroğlu ile birlikte, Bartın Devlet Hastanesi'ne giderek kazada yaralananların durumu hakkında bilgi aldı. Vali Küçük, yaralılardan 6'sının Iraklı olduğunu, 2'sinin Türkiye'de, 4'ünün ise İsviçre’de oturduğunu söyledi. Vali Küçük, diğer yolcuların Türk olduğunu bildirdi. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğunu belirten Vali Küçük, diğerlerinin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

Haberin Devamı