Gazete Vatan Logo

Altınsoylar ne zaman başlayacak?

Altınsoylar dizisi yeni yayın hayatına başlayacak. Eğlenceyi, hüznü ve umudu bir arada barındıran Altınsoylar, izleyicileri ekran başına toplayacak. Altınsoylar dizisi ile ilgili detaylar haberimizde...

Altınsoylar ne zaman başlayacak?

Kahkaha dolu bölümleriyle yeni başlayacak olan Altınsoylar dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Birlik ve beraberliğe dikkat çeken aile dizisi Altınsoylar, izleyenleri eğlendirecek. Altınsoylar'ın tanıtım fragmanları haberimizin devamında...
Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı, senaryosunu ise Serdar Oğuz’un kaleme aldığı “Altınsoylar” dizisinde Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak ve Sami Aksu rol alıyor.

ALTINSOYLAR 1. YENİ BÖLÜM TANITIM FRAGMANI


ALTINSOYLAR 1. YENİ BÖLÜM 2. TANITIM FRAGMANI


ALTINSOYLAR 1. YENİ BÖLÜM 3. TANITIM FRAGMANI

Kaderin yanlış anlamalarla bir araya getirdiği kimsesiz genç bir adam, öfkeli nişanlısından kaçan genç bir kadın, her biri nev-i şahsına münhasır bireylerden oluşan Kayserili ALTINSOYLAR! Gelenekçi Muhiddin Bey, aileyi toparlayıcı Semiha Hanım, kırgın gelin Saadet, dısarlıklı kocaya kaçtığı için tüm hakları elinden alınmıs Gülsüm ve dikis tutturamayan aylak kocası Mesut, en küçük ogul hayta Emin ve onu adam etsin diye köyden alınmıs masum gelin Ümmü... ALTINSOYLAR, birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisidir.

Haberin Devamı

ALTINSOYLAR JENERİK MÜZİĞİ İÇİN HAYKO CEPKİN STÜDYOYA GİRDİ!

Sevilen Kayseri türküsü Yekte’yi dizi için yazılan sözlerle yeniden yorumlayan Cepkin’e

dizinin başrol oyuncuları da eşlik etti.

İlk kez bir dizi jeneriğini seslendiren Hayko Cepkin’le birlikte şarkıyı söyleyen Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın ve Ünal Yeter performansları ile tam not aldılar. Oldukça eğlenceli ve keyifli geçen kayıttaoyuncular hem birbirleri hem de Hayko Cepkin ile uyum içerisinde çalıştılar.

Özlenen kalabalık ve köklü bir ailenin başına gelen beklenmedik olayları sımsıcak bir dille ekrana taşıyacak “Altınsoylar” çok yakında Kanal D’de.

Haberin Devamı