Gazete Vatan Logo

Altını olanlar dikkat! Gram - çeyrek altın fiyatları yükselişte...

Altın ne kadar? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren altın fiyatları için arayış devam ediyor. Altının gram fiyatı bugüne yükselişle başladı. Peki çeyrek altın fiyatında durum nedir? İşte 25 Aralık altın fiyatlarında en güncel durum...

Altını olanlar dikkat! Gram - çeyrek altın fiyatları yükselişte...

Küresel piyasalarda değer kaybeden dolar kurundan bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden ons altın ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 1,13 değer kazancıyla 1.270,20 dolardan işlem görüyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 217,2 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 355 lira

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 1.451 liradan işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD hükümetinin kapanması ve Başkan Donald Trump'ın ABD Merkez Bankası'na (Fed) yönelik eleştirilerinin devam etmesiyle küresel piyasalarda risk iştahının azaldığını ifade etti.

Bu durumun güvenilir liman olarak altına olan talebi artırdığını kaydeden Memiş, ons altın fiyatının 1.270 doları yukarı yönlü kırması durumunda yükselişlerin 1.282 dolara kadar süreceğini bildirdi.

Memiş, yurt içinde altının gram fiyatının, altının ons fiyatından aldığı destekle güçlü duruşunu sürdürdüğünü belirterek, gram altının 220 liraya kadar yükselebileceğini söyledi.