Gazete Vatan Logo

Altın ne kadar? 31 Aralık 2019 Gram, çeyrek altın fiyatı...

Altın fiyatları yılın son gününde ne kadar oldu? Vatandaşlar arasında merak konusu olan gram,çeyrek altın fiyatları bugün yükseldi. İşte 31 Aralık 2018 altın fiyatlarında son güncel durum...

Altın ne kadar? 31 Aralık 2019 Gram, çeyrek altın fiyatı...

Cuma günü ons altından bulduğu destekle 218 lirayı test eden gram altın, günü önceki kapanışa göre 0,10 primle 216,8 liradan tamamladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 217,9 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 355 lira

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 1.455 liradan işlem görüyor

AA Finans Analisti İslam Memiş, son haftalarda küresel ekonomilere dair endişelerin artması, gelişmiş ülke borsalarında yaşanan sert satışlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'e karşı sert çıkışlarının ons altında yükselişlere neden olduğunu kaydetti.

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördükleri altının bu sebeplerle 6 ayın en yüksek seviyesi olan 1.282 doları test ettiğini ifade eden Memiş, altının ons fiyatında yükselişler bir süre daha devam edebileceğini söyledi.

Memiş, yurt içinde altının gram fiyatının ons altın ve dolar kuruna bağlı hareket ettiğini belirterek, altının gram fiyatında 216 liranın destek, 219 liranın ise direnç konumunda olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı