Gazete Vatan Logo
Magazin Altın Küre adayları açıklandı

Altın Küre adayları açıklandı

Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.

Altın Küre adayları açıklandı

Yılın iddialı yapımlarından ‘La La Land’ ve ‘Moonlight’ 6, ‘Manchester by the Sea’ 5, ‘Lion’ ve ‘Florence Foster Jenkins’ 4, ‘Nocturnal Animals’ ve ‘Hacksaw Ridge’ 3’er dalda adaylık kazandı. TV kategorilerinde ise ‘Westworld’, ‘The Crown’, ‘This Is Us’, ‘Atlanta’ gibi yeni yapımlar öne çıktı.

Sunuculuğunu Jimmy Fallon’un üstleneceği tören 8 Ocak Pazar gecesi yayınlanacak ve ülkemizde FOX Life kanalından da canlı olarak izlenebilecek.

Adaylardan bazıları şöyle:

En İyi Film (Dram): Hacksaw Ridge, Hell or High Water, Lion, Manchester by the Sea, Moonlight

En İyi Film (Komedi / Müzikal): 20th Century Women, Deadpool, Florence Foster Jenkins, La La Land, Sing Street

En İyi Yönetmen: Barry Jenkins (Moonlight), Damien Chazelle (La La Land), Kenneth Lonergan (Manchester by the Sea), Mel Gibson (Hacksaw Ridge), Tom Ford (Nocturnal Animals)

En İyi Erkek Oyuncu (Dram): Andrew Garfield (Hacksaw Ridge), Casey Affleck (Manchester by the Sea), Denzel Washington (Fences), Joel Edgerton (Loving), Viggo Mortensen (Captain Fantastic)

Haberin Devamı

En İyi Kadın Oyuncu (Dram): Amy Adams (Arrival), Isabelle Huppert (Elle), Jessica Chastain (Miss Sloane), Natalie Portman (Jackie), Ruth Negga (Loving)

En İyi Erkek Oyuncu (Komedi / Müzikal): Colin Farrell (The Lobster), Hugh Grant (Florence Foster Jenkins), Jonah Hill (War Dogs), Ryan Gosling (La La Land), Ryan Reynolds (Deadpool)

En İyi Kadın Oyuncu (Komedi / Müzikal): Annette Bening (20th Century Women), Emma Stone (La La Land), Hailee Steinfeld (The Edge of Seventeen), Lily Collins (Rules Don’t Apply), Meryl Streep (Florence Foster Jenkins)